Skip to main content

Sharna Liza & Mus'ab Al-Khair

Sharna Make-up utk nikah & bersanding kat teratak SPA..ooo SPA ni aku sukak..sbb decor dia sgt menepati citarasa aku kn..but aku bkn lah kaki spa...xpenah try pon..masuk skodeng2 2 baser but utk treatment dia aku xpenah lah kn....nk scrap ke ape ke..aku buat sndr ajolah..hak22..tp akak yg make-up 2 name dia Kak Liz...sangat lah sporting org nyer...
ni antara gamba-gamba yg dikategori lepas utk di publishkn..even bkn kategori yg 100% luluskan..but quite ok lah kn...penat aku mencari angle yg terbaek utk dpt kn gamba sesuwai publishkn..hehehehee tp kan makeup nye mase nikah agak kureng menyerlah..kire xnmpk menyerlah..dr mase bersanding but mase depa bersanding kat shah alam lagi aku sukak..sbb kak sharna [ko mmg tua dr aku k!] nmpk lagi malatop..hak33 [dgr dek si shana kompem melambung smpai ting 19 opis aku nih..hehehe
sambil-sambil amik gamba sharna..aku pon snap gamba sazz jugak..tp aku up dlm entry lepas ni..sbb lenguh nk up dlm 1 page..pjg lak citer nnt k..jadik carca marba lak...
eleh..kunun2 mate menggoda 2...pape pon..selamat sudah menjadik mrs.mucab..hehehehe jgn nakal2 udah..kire xleh join aku menotty kn dirilah yek..dok umah mak mentua pon kene baek2 tau..hahahaha tp aku mmg saloute lah kat cik kak ni..sbb dia sgt baek ngan mak mentua nye..hehehehe
ko pandang ape 2...mucab xde kat situ k! hehehehe tp tym ni dia dikire miss shana lg kn..so kire kategori single macam aku & sazz...xlame lg pon sazz bakal menyusul status shana if dia berjaya memaksa abg soljar nyer kawen awal..hahaaha....abg soljar nyer asik bz berkawat jek.tensen makcik 2..hak22
mase ni aku rase cik kak ni dah start nerves ..hehehehe baru kau tau cuak nk kawen 2 mcm mane[mcm aku tau] aku xtau..tp baser dgr membe2 aku citer kn..hehehehe
Final touch up dr kat liz.....dok diam-diam k...asik nk bergerak sane sini jek cik kak ni....

Comments

sharnaliza said…
alamk!!! ade gmbo yg tk dpt kelulusan filem penapis negara nie... (ko mesti paham maksud aku kan) heheh.. BTW thnks babe ade gak gmbo time make up.. mmg susah mo amik coz byk kriteria yg perlu d patuhi.. ewah.. panjang plak essay aku.. ahaks.. tp dh kembang nie dpt pujian dari ko... hiks

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.