Tuesday, July 29, 2008

Sharna Liza & Mus'ab Al-Khair

Sharna Make-up utk nikah & bersanding kat teratak SPA..ooo SPA ni aku sukak..sbb decor dia sgt menepati citarasa aku kn..but aku bkn lah kaki spa...xpenah try pon..masuk skodeng2 2 baser but utk treatment dia aku xpenah lah kn....nk scrap ke ape ke..aku buat sndr ajolah..hak22..tp akak yg make-up 2 name dia Kak Liz...sangat lah sporting org nyer...
ni antara gamba-gamba yg dikategori lepas utk di publishkn..even bkn kategori yg 100% luluskan..but quite ok lah kn...penat aku mencari angle yg terbaek utk dpt kn gamba sesuwai publishkn..hehehehee tp kan makeup nye mase nikah agak kureng menyerlah..kire xnmpk menyerlah..dr mase bersanding but mase depa bersanding kat shah alam lagi aku sukak..sbb kak sharna [ko mmg tua dr aku k!] nmpk lagi malatop..hak33 [dgr dek si shana kompem melambung smpai ting 19 opis aku nih..hehehe
sambil-sambil amik gamba sharna..aku pon snap gamba sazz jugak..tp aku up dlm entry lepas ni..sbb lenguh nk up dlm 1 page..pjg lak citer nnt k..jadik carca marba lak...
eleh..kunun2 mate menggoda 2...pape pon..selamat sudah menjadik mrs.mucab..hehehehe jgn nakal2 udah..kire xleh join aku menotty kn dirilah yek..dok umah mak mentua pon kene baek2 tau..hahahaha tp aku mmg saloute lah kat cik kak ni..sbb dia sgt baek ngan mak mentua nye..hehehehe
ko pandang ape 2...mucab xde kat situ k! hehehehe tp tym ni dia dikire miss shana lg kn..so kire kategori single macam aku & sazz...xlame lg pon sazz bakal menyusul status shana if dia berjaya memaksa abg soljar nyer kawen awal..hahaaha....abg soljar nyer asik bz berkawat jek.tensen makcik 2..hak22
mase ni aku rase cik kak ni dah start nerves ..hehehehe baru kau tau cuak nk kawen 2 mcm mane[mcm aku tau] aku xtau..tp baser dgr membe2 aku citer kn..hehehehe
Final touch up dr kat liz.....dok diam-diam k...asik nk bergerak sane sini jek cik kak ni....

1 comment:

sharnaliza said...

alamk!!! ade gmbo yg tk dpt kelulusan filem penapis negara nie... (ko mesti paham maksud aku kan) heheh.. BTW thnks babe ade gak gmbo time make up.. mmg susah mo amik coz byk kriteria yg perlu d patuhi.. ewah.. panjang plak essay aku.. ahaks.. tp dh kembang nie dpt pujian dari ko... hiks

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...