Skip to main content

Posts

Showing posts from January 1, 2011

Semoga Rohnya dicucuri rahmat

Aku dan Nik panggil dia Ayam. xpastilah kenapa kan...hahha sbb ade satu drama tu, dia mcm ayam kot..ngeh33...

terkejut aku bace berita kat mstar kejap td ni..haih. baru tadi masa kat kenduri kak zue @ laman budaya, shah alam, ade sorang mamat ni sekali pandang mcm dia...tenung lame sket..dah xsame...tp ade iras lah kan...betul kan mira? rupa-rupanya dia dah xdek dah tym tu...
nak kate minat tu xdeklah sangat cuma suka tengok dia berlakon, lagi2 dalam adamaya, even menyampah..tp oklah...kan..hehehehe\
semopga rohnya dicucuri rahmat. Al-fatihah.

Selamat Datang 2011

Dan senarai-senarai baru pun di nilai dari sekarang. Sejak awal disember tahun lepah..cehhhh padahal 31 hari yang lepas jek, aku dah start merangka azam aku untuk 2011...ehh silap, masa awal muharram haritu, aku dah mula list down apa yang patut aku capai tahun 1432H&2011M ni.
Bunga api, dah bersepah kat udara tu...amik gambar plak, pakai HP jek..hampeh lah kan...bateri kamera aku tgh charge, td lupe...

Dan kali ini, senarai paling atas adalah untuk menamatkan status bujang aku ni. serius lah, kali ini tak boleh nak main-main dah. sebabnya nanti tak tercapai impian aku yang aku dah tanam sejak aku form 4 untuk aku capai sebelum 30tahun. owh ni tak boleh publish ya. hik hik...tak percaya dah aku, nak melangkah ke angka terakhir sebelum bertukar ke 30-an. Aku bajet, aku masih muda gitew.. well, janji muda di hatikan. Ni kompem ada yang sok sek pasal gossip hangat ni. Alah aku ngaku, memang takde calon lagi, tapi takpa, ade 365hari utk aku dapatkan calonnya kan?apa yang harapkan adalah…