Skip to main content

Posts

Showing posts from March 5, 2009

Meh Test Mende Alah ni

Aku godek-godek kat google terjumpe menatang ni..nk wat t-shirt senang lah kan...tp meh sesame cube...
[Cube ni..cam best jek]

Antara hasil yg aku cube buat lah....erm tu lah aku ni..color same plak..sbb aku rase ni plg cantek kot color dia..hehehe :P...

ape lagi..layan lah...

Gud News!!!

Citerni berlaku semalam, tp arini baru ade mood mo dicon cengkan dlm blog aku ni. Perkhabaran gumbira ni disampaikan oleh si NIK...erm, ape yg pasti Junior ke-2 10L telah selamat menjadi warga dunia ini pada Isnin yg lepas..name lom lagi diselidik & plg best Ida & Zul dapat baby gurl....Tahniah tok ida & zul

"Korg…ida dh selamat bsalin ari isnin lepas kt hukm…alhamdulillah ida n zul dpt bby gal J
Klu nk g tgk ida calling2 la..leh kte g rmai2 ehehhe"



ni gamba kenangan ibu mengandung mase wedding si Zehan. to Ida & Zul..congratez again & be a good mommy&daddy...semoga anak ko yg comel itu menjadik anak yg solehah...jgn lupe..suh Muiz tackle anak ko..hehehe :)

plan nye..kalo jadik malam ni kami nak serang uma ida ni reramai..before dia balik ke kampung utk berpantang...

*update - 3.29pm
ok dah dpt tau, name anak Ida&Zul iaitu Nur Aisya Safiyya - sungguh lah sweet name nye...erm maknenye plak..aku xtau..hehhehee..kene tny mommy & daddy dia lah kn..

Maybank nye story plak

Citer ni mmg dah lame, & aku mmg dah tau sbb ade di antara membe2 aku yg penah dpt email sebegini. So, bile dah dpt ni aku pon terasa nak share ngan org len yg xpenah dpt..supaya berhati2 lah..dr mane dia dpt email ni..aku xsure...kn dr register mane2 kan..tp seingat aku ngan Maybank..aku mmg xregister pakai email yg ini....erm bkn setakat Maybank...CiMB pon aku penah kene..pdhal aku bkn ade pon account ngan cimb tu...hehehhee

Email dia lebih kurang ape yg aku print screen kan kat atas....jahat sungguh lah org-org ni kan...nak menipooo jek keje dia...event dah kuar kat paper pasal isu ni..mereka masih berani membuat kerja begini...

[Bace Di sini]
or leh jek bace teros ape yg aku copy & paste kan ni

Berita Harian : Maybank dedah cubaan sindiket tipu pelanggan Tuesday, 08 July 2008 07:00 Maybank dedah cubaan sindiket tipu pelangganSumber : Berita Harian 8 Julai 2008
Salinan Arkib dari : CyberSecurity.org.myPenceroboh minta pengguna beri kata nama, kata kunciKUALA LUMPUR: Mal…