Skip to main content

Posts

Showing posts from December 22, 2011

HURU HARA

Since semalam, aku berada dalam situasi kelam kalibut + huru hara + serabut + mencungap + macam-macam lagi. ok di mulakan dengan kejadian bateri phone ku MAMPOS di kala pagi hari rabu. dan cari charger utk di pinjam, mg kebetulan takde plak orang yg bawak ke opis.. huwaaaa nasib baik ada Mr. Moto membantu..hehehe terpaksa tukar simcard kan....pakai lah phone moto tu. legaaaaaaaa dahlah aku hangin, charger phone nokia aku tah mane lesap kat rumah sewa tu kan....ish ish..dan petang tu aku terpaksa lari ke suatu tempat setelkan urusan barang aku dengan kawan aku. huh...bayangkan lepas opis hour....jalan kat KL ni mana ada yg clear kan..hehehe setel semua dah kol 7lbh.. yolah dari sri petaling ke jln kebun ok! dan dr jln kebun tu drive plak ke cyber utk misi makan kambing di saba'. huh..letih makcik drive melibihi 150km dalam KL sahaja utk 1 hari. mcm boleh kampung jek tu... lg best, phone moto aku tu memang xdek no geng2 ATAT aku tu dan no DD boleh plak save separuh jek..pdn lah aku …