Skip to main content

Posts

Showing posts from April 12, 2012

Tulisan yang makin tak berseri

Tadi aku mengalami masalah nak pahamkan balik ape yg aku tulis..haha..gambar atas tu tulisan ahad lepas....tu time kol 1am kot....cek kerja..haha

Tapi mmg buruk giller lah....

Dan cerita lain pulak




Selamat pengantin baru ekin. Baru je berlangsung sabtu dan ahad lepas.





Yg ni plak wedding kazen aku ujung bln 3 aritu..

Selamat pengantin baru semua dan slmt menambah ahli baru. Awal mei ni start lg kazen2 aku kawen.nnt kn lah yek

Tahniah pd semua pengantin

Amaran tsunami semalam ditarik balik

Even di tarik balik,kita tetap kena bersediakan. Aku mmg xsedar pon kejadian semalam coz kat melaka xkena tempias dia kot. Ke kat kilang kaca ni yg xterasa. Whatever..orang cuti smlm tapi aku kerja kan. Nk buat camno..demi sesuap nasi...some more...kat melaka. Ape nak kisahkn. Pagi2 tengok muka mak..dah semangat dah..hehe

Tapi mmg stress jgk if dok ngan makpak ni. Asiklah kena soalkn..apsal lambat?apsal xcuti?mmg kena blk lmbt ke?mcm ni ke kerjanya? Byk lg lah..sampai aku diam kn je..malas nk jawab..yolah mane pernah dok ngan makpak time kerjakn. Huhuhu tp syiok brekpes kompem xkn tinggal.muahaha

Ok berbalik pd cerita....aku tau dari fb kengkawan smlm..n berita jam 10 smlm.terus aku rase nk cancel trip ke kohlipe ujung bln ni. Blk kg je lah jwb nye yek..huhuhu seb baek xbyr lg duit feri kn

Oklah lain kali sembang lg. Jangan lupe order tudung...coz akan ada stok baru....dah order tp lom sampai ke tgn jek