Friday, March 2, 2012

Menyepi

Wah dah lame takde entry kan.mesti rindukan? Baik mengaku je.....betulkan.


Ok, disebabkan baru start kerja baru..dan macam2 isu nak dipahamikan...politik rakan sekerja..politik kerja..dan sebagainya. Dan akhirnya aku berjaya harungi sebulan ni dengan tabah...dan semoga terus tabah..minggu ni dah kurang rasa down..hehe...

2minggu pertama mmg serius stress..masuk minggu ke3 aku dah mula apply kerja lain. Tapi masuk minggu ke4 je..aku rase ok plak..mungkin ni lah namanya kehidupan.perlu amibil masa utk dptkn keserasian...if task yg pertama aku dah berjaya laksanakan...aku dah mula rasa confident. Berkecimpung dlm dunia axapta mmg mencabar kewarasan aku...tp mmg betul org kate di mana ada kemahuan di situ ada jln dan usaha tangga kejayaan. Cewahhhh...

Dan harini..bajet nk blk melaka terus
lepas keje..tp last minute supervisor aku kate next week aku kena ke melaka utk isnin sampai jumaat...yahoooooooo balik kg...feeling fot kerja kat melaka dah tu..xpe insyallah dah dekat lah tu nak dpt aura kerja kat melaka kn..hehe..tolong doakan eh..hope adalah rezeki pekerjaan utk aku di melaka..

Dan sekarang kl tgh hujan lebat.mmg lemau lah nk drive balik..tgu hujan reda baru nlh gerak blk..sambil tu..kita bace belog sambil layan dingin lavenda episode last..yeahhhh

P/s: KL jangan rindu saya ye

Test

Test 1 2 3

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...