Skip to main content

Posts

Showing posts from March 2, 2012

Menyepi

Wah dah lame takde entry kan.mesti rindukan? Baik mengaku je.....betulkan.


Ok, disebabkan baru start kerja baru..dan macam2 isu nak dipahamikan...politik rakan sekerja..politik kerja..dan sebagainya. Dan akhirnya aku berjaya harungi sebulan ni dengan tabah...dan semoga terus tabah..minggu ni dah kurang rasa down..hehe...

2minggu pertama mmg serius stress..masuk minggu ke3 aku dah mula apply kerja lain. Tapi masuk minggu ke4 je..aku rase ok plak..mungkin ni lah namanya kehidupan.perlu amibil masa utk dptkn keserasian...if task yg pertama aku dah berjaya laksanakan...aku dah mula rasa confident. Berkecimpung dlm dunia axapta mmg mencabar kewarasan aku...tp mmg betul org kate di mana ada kemahuan di situ ada jln dan usaha tangga kejayaan. Cewahhhh...

Dan harini..bajet nk blk melaka terus
lepas keje..tp last minute supervisor aku kate next week aku kena ke melaka utk isnin sampai jumaat...yahoooooooo balik kg...feeling fot kerja kat melaka dah tu..xpe insyallah dah dekat lah tu nak dpt a…