Skip to main content

Posts

Showing posts from October 8, 2011
Kakak

Abang




[adik-beradik]




Tahun depan, berebut ber-3 plak yek. Siang tadi tolong Yam jaga bebudak ni sementara dia jaga booth kat Amcorp Mall. Nasib baik takde lah buat perangai meraung ke apa sebab ibu takde kan. hehehe so, aku bawak budak-budak ni lepak kat SR dan ronda2 dalam shopping mall, yupp sungguh lah boring bagi bebudak sebab semua pakaian jek kan. nak bawak lepak kat taman sebelah hujan, tak best lah kan. dan lagi satu perangai di Naufal, asik lah nak apa yang kakak pegang/main/buat. adik beradik memang lah macam tu kan. asiklah nak berebut. hahaha apa-apa pon comel. nak dekat hujung2 nk balik tu, masing-masing dah penat mulalah nk meragam tapi still ok jek lom tahap kronik.

time amik gambar ni pon sebab melepak kat kerusi atas tengok orang lalu lalang. punya lah payah. masing-masing senyum sket, xsempat aku nk fokus utk snap, dah nk tgk gambar. hahahahahaa tu yang bergegar jek gambar tu kan. belum snap, mana nak ada gambar kan. hahahah tgh snap dah bergerak.

Nota kaki: ok ya…