Skip to main content

Posts

Showing posts from May 22, 2010

Home Sweet Home

Wargh....leganya, bila bangun tido wa nampak bilik wa yg macam kapal karam. Nak rase marah pon xjadik. sbb nye budak yg ddk dlm bilik wa ni dah xdek..dah poie keje...tu lah..tym blk smlm...xsempat jume sbb sampai Melaka pon dah kol 1am, & layan borak ngan mak pon sampi kol 3am....kekdahnye....masuk tido dlm bilik pon after subuh....& terjaga pg baru lah perasan bilik wa ni dah macam rumah setinggan. huh..NVM...tgu lah bdk tu blk malam ni. Siaplah! nilah hasilnya kot 3 minggu xmenjejakkan kaki kat Umah ni.
Aku tau sbb utama dia xkemas bilik...sbb unexpected aku blk minggu ni..hahaha naseb lah...ko tgu mlm nnt..peluru berpandu dah ready nak menyemburkan ape yg ptt...
membe wa tgh kacau bilau...ajak wa balik....bkn ajak..tapi paksa wa follow dia balik sekali..
pikir balik..
kene lah ikot..lg pon...bkn aku kene buat ape2kan..juz teman dia blk melaka..hehehehe dah lah membe tgh kacau bilau..takut plak ape terjadi...bawak kete pon mcm ape tah....wa layan borak jek lah..wa nak drive dia…