Skip to main content

Posts

Showing posts from December 16, 2008

Juara Lagu 2008

Separuh akhir tok Balada & Pop Rock..mmg aku pulun tgk lah kn..sanggup 2 balik kampung ari sabtu..disebabkan nk tgk separuh akhir balada..huh seb baek layan & berbaloi...tp aku kene thn telinge lah ngan my Mum kan..baser lah perempuan..kuat membebel [aku perempuan jugak kn? hehehehe..so I admit it lah!]



hasil dr tontonan aku lah kan...



result utk lagu kategori balada yg berjaya ke final seperti di bawah:-

Aizat-Lagu Kita

Ayu-Hanya Di Mercu

Faizal Tahir-Sampai Syurga dan Coba

Spider-Bila nak saksi

Ziana Zain- dingin




bagi result kategori etnik kreatif lak seperti di bawah ni:-

Persoalan Cinta - Farawahida

Doa Dalam Lagu - Mawi & Heliza

Dusta Berkalang - Aiman




utk Pop rock lak :-

Kalis rindu - elyana

Lagu Untukmu - jumpe pakcik husin

Bukan di sini - Sofaz

Aku Stacy - stacy

Yang pernah - Estranged




so, sape bakal jadik juara..ntah ler kite tgk sesame yeaa...sebenornye..aku dah bertaun xlayan juara lagu ni..so, taun ni 2 yg teringin bebenor tu..hehehe..last tym kalo xsilap aku yg mase spider mena…

Sape kah mereka?

ni lah antara mereka yg tolong sibok gedik santai di majlis kak shikin..sibok nk jugak pegang bunge cantek 2..xaci ok..i xdapat nk posing same ngan bunge tu...



ni kes mengambil AURA bunge tu..supaya cepatlah ikut jejak langkah kak shikin..so, aku lambat lg lah ni..sbb xdpt posing ngan bunge tu..hehehe [acah mak enon jek lah..yoyoyo ooo jek] tu sume kan keje Tuhan yg ESA..



aku ni xdek idea nk hupdate ape kat blogs ni..material xdek lah kn utk dijadikan bhn ceritassss hangat!



minggu ni Mawi dah nak jadik suamo org [ape kene mengena ngan aku?] pehtu que haidar pon dah kuar kn statement nk kawen [aik ade kene tempias ngan aku jugak ke?] ni lah kekdah nyer bile xde gossip panas..



geng GGO pon sume nak insap jek aku tgk..sume berazam baru bagai kn...xpe..yg baek harus diteruskan..yg buruk 2..sendiri mau ingat lah..bende dah xbaek kn..jgn dibuat jugak!



xpe kite same-same manusia mmg melakukan kesilapan [kalo xwat silap dah masuk tahap malaikat kn], tp kene lah sentiasa beringat, jgn nk slhkan dir…