Skip to main content

Posts

Showing posts from July 9, 2009

Punca mengantok di pagi hari

First of all, thanx to Bumblebee coz berjaya membuatkan saya TAK TIDO semalam ketika dipertengahan perjalanan. & tak lupe jugak... syabas tu OPTIMUS kerana berjaya wat aku CUAK dalam perjalanan semalam siap tutup telinge ok! [mate xleh tutup kang melepas plak kn].


Nota Kaki: thanx to Transformers 2: Revenge of the Fallen coz berjaya membuatkan aku MENGANTOK tahap dewa-dewi pagi nims...:P & berjumpe lagi dalam harry potter...opppss silap...dalam Transformer 3 nanti k! [kompiden ade lagi nih]

Nota Tambahan: aku dah kate kan..akan ade Transformer 3...xcaye tgk sini. & nak tengaok ke semua gamba Autobots & Decpticons sila ke sini yea

------------------------------------------------------

malam semalam aku berjaya lah menonoton cerita kat wayang tanpa berkesempatan aku tido..tp terlelap bang seminit dua tu ade...huhuhu al-maklomlah..permulaan cerita kan agak lembap...but bila dah masuk bab ke-perwiraan OPTIMUS...aku nye mate dah start terjengil-jengil & terjojol-jojol...but…