Wednesday, September 29, 2010

Cuti yeay~

Apply cuti 3/4hari dapat 11hari hari cuti..pergghhhh baik punya iklan kan...

Sila siap sedia utk plan cuti yang lama, rancang lah percutian dengan teliti, bagi yang hendak ke luar negara sila pastikan, anda tidak di senarai hitamkan oleh PTPTN..huk huk
serius best, orang selangor kena tambah sehari lg, sbb federal day tu, korang tak cuti ye...bagi yang beranak awal tahun, adalah sangat rugi bg tahun 2011..,muaahahahahaaa
dan get ready lah ngan ongkos yg byk..boleh mula menabung dari sekarang, sbb tym ni kompem harga hotel & segala yg berkaitan dengan percutian akan naik sedikit dr rate asal...
selamat bercuti ya
nota kaki: jom honeymoon

Sunday, September 26, 2010

tidur lagi best

Niat di hati nak update cerita...beraya bersama Synergycentric di tropicana...terbantut

niat di hati nak update cerita suprised birthday party mira pon terbantut

nak cerita pasal eksiden di melaka tgh tadi pon terbantut




semua ni kerana...gambar-gambar di dalam phone aku TIADA ye! sentap nye lah kan..tengah berkobar-kobar..sekali non ado yeeeeee gambar yang dah beria aku snap...


sekian, selamat malam sayang semua

nota kaki: dah nak dapat bahan utk berblogging sangat susah kan...phone plak buat perangai..ruper2nye memory dia dah full...muahahha snap jek xdelete yg lame & save jek mp3...rasakan..beria je posing...

Sementara teringat dan belum basi

Kawan: Hello, jadi ke nak beli tiket ni?
Aku: owh jadik lah...
Kawan: kompem ek nak beli tiket ni? aku nak buat sekarang ni.
Aku: ha belilah, nanti bgtau lah harga dia bila dah convert ke RM...nnt aku tranfer ke account ko.
Kawan: ko tengah buat ape?
Aku: aku tengah tido.
Kawan: ok gut nite
Aku: ok tata

beberapa hari yang lepas, maybe penat sangat. sementara nak tunggu citer drama kol 10pm, aku pon lepak dalam bilik sambil baca buku. sungguh lah. ape nye penyakit mengantuk tu menyerang ketika itu, aku xsedar pon aku tertidur...sampai lah kawan aku call..dan perbualan seperti di atas...hehehe

keesokkannya, aku bgn, aku tgh phone celcom aku ade misscall...owh..cek maxis xdek plak...petang nya baru lah aku berkesempatan call membe aku yg memiscall aku...sebab boring menunggu orang di parking lot mc d, ampang. ni cerita lain..nnt ye...

aku: weh ko call aku malam tadi ek?
kawan: ha ah
aku: pasai pa?
kawan: lah kan semalam ko dah jawab....
aku: erk? ye ke...aku xsedar pon...
kawan: lah padan lah bila aku tny ko..ko kate ko tengah tido..rupenye memang ko tgh tido..xsedar ape lah ni,..
aku: yolah...aku xingat langsung ok
kawan: tiket tu aku dah beli dah...ko jugak yang kate...ok, beli jek..[dan kawan aku pon ulang lah [perbualan kami seperti di atas]..

serius malu ok....hak hak hak...kalo dulu memang aku jenis xkan sedar lah...dan beberapa hari sebelom tu..aku termarah lah sorang kawan aku yang call aku kol 5.45am...dia ni memang sawan...asal boleh jek...bila dia rase nak tanya..dia main belasah jek call dan dan tu..kalo lah aku dah kawen..memang masalah lah kn

ok...aku termarah dia dengan ayat begini

fren: helo, nk tny sikit
aku: ha...tny ape?
fren: weekend ni kau balik kampung ek?
aku: yolah, [dengan nada marah] ko call nak tanya tu jek ke?
fren: yupp..ko marah ke?
aku: ha ah memang aku tengah marah ni....sebab kan aku dah bgtau semalam, dua hari lepas dan hari2 yang lepas..yg weekend ni aku balik..lg satu..aku tenagh tido lah bongok...ko ye pon nak call tunggu lah kol satu pagi esok!
fren: sori..sori..xtau lah plak ko marah...


sengal kan? kawan aku tu? kalo call cakap...weh rumah aku masuk orang? xpon..weh aku nye kereta stuck kat bla bla...xpe lah jugak..sbb sound urgent kan..ni...bende yg hari2 aku dah ckp..sbb hari2 dia tny!

dan lagi satu insiden raya per-1

kazen: mak, sape khairunnisa ni ek? ni byk plak medal nama khairunnisa ni,
mak sedara: owh tu, kak yun lah tu
kazen: ish, takkan lah nama kak yun tu khairunnisa kot. lain lah mak
mak sedara eh, tu anak buah mak. mak tahu lah nama dia..yang ko ni, dah berapa tahun hidup, nama kak yun pon kau tak tahu...[sambil tu..mak sedare aku pon panggil aku..suh bawak IC]

aku yg blurr..blurr ni pon ikut jek lah...

rupa-rupa nya...itu dia....nak tunjuk kat anak dia..memang sengal punye kazen kan...nama aku pon ko tak tahu...hampeh...

kazen: tipu lah nama kak yun khairunnisa.....
aku: ko ada masalah ke? nak kene sedas ke? dah dalam ic tu kate nama aku..nama aku lah..yg ank persoalkan tu apehal
kazen: tak lah..dalam kelas *m* budak nama khairunnisa ni alim jek....
aku: *(^*&*&THBNMB nak kate aku xalim lah tu....
kazen: xdek lah....cuma nampak ayu jek....sopan..
aku: xcukup sopan ke sepupu ko ni di mata kau?
kazen: terus terdiam...

sengal kan...nak kate nama tu xsesuwai ngan aku..memang nak kene pelangkung lah kan...kompem angpau ko tetibe kurang selai duit..sbb kene tarik! rasakan...muahahahahaa

nota kaki: bahaya ni, bila mana aku dah reti nak angkat phone call time tido..masalah masalah...

Sana sikit, cubit sini sikit

kali ini citer aku select secara random jek..dan cerita nya bermula begini....

Lepas keje, dah lah dr Jln Kia Peng tu, makan sejam setengah lah jugak aku nak sampai Tol Sg. Besi tu kan even aku dah masuk tol smart..huk huk...semput aku dibuatnye...eh eh tak....semput lah laling aku yg memang tgh athma tu..wakakaka dek kerana itu, mcm baser, aku puasa jumaat lepas dan berbuka dalam kereta..seb baek air mineral dari bulan puasa ada lg dlm kiete...belasah ajelah..selawat banyak-banyak..malas nk berenti nye pasal kan... minum seteguk..fouhhhhhhh kol 8pm baru sampai rumah..eh silap...kol 8.10pm ye....sampai jek terus capai pinggan..tp teringat maghrib nk sampai ke penghujung terus batalkan..padahal dah kene tegor ngan bapak..."Dah sembahyang ke belom nak makan" cettt potong stim lah kan...tau jek bapak aku tu kan...kekekeke

plan balik melaka ni kunun-kunun nak sambung beraya kan...tapi hampeh ye...plan tah ke laut mana tah...owh sebelom terlupa, tengahari tadi, tym aku tgk syiok layan TV, tetibe ade budak bagi salam....adik aku yg 3rd & last pegi jengah....budak yang bagi salam tu kate "Kak, kami nak raya!" 2-2 org adik aku pandang antara satu sama lain..muahahaaha blurrr lak sorang2 kekekee....masalah..nk bg makan ape kan...tp aku tau...depa nak duit jek...uiksss...seb baek 2org..amik ko sorang 50sen...budget dah xdek..pdhal raya aritu ko dah dtg kan umah aku....ni adalah cara terbaru kot nak mintak derma/sedekah..budak2 ni....hai..aku tau ko nak beli mercun...awas ya! datang lg sekali..mmg kene hambat ngan aku nnt! ok tamat situ saja...

dr pagi tadi..aku kat pusat service EON ye...saje jek lepak situ...:P aku service kereta last week...sebelom balik KL kan...& aku komplen pasal temperature naik bila dalam jem..huk huk...kene tukar heat sensor....terbang rm325 ye kengkawan...lepas tu major service....rm 330 ye kengkawan...orang beraya nak baju baru...ko plak macam2 nak mintak tukar baru jugak..awas kamu,..jangan kamu plak aku tukar nanti! lepas service lain plak masalah...erm xdeklah kronik sgt sebab dia lom buat aku tersadai tepi jalan lagi kan...sebab masih leh jln seperti biasa & ok jek..cuma kereta aku ni kan AMT...makanya...bila problem dia nak masuk gear tu secara auto tu...mcm semacam jek..sbb kadang2 rase mcm nk masuk..kadang2 rase nk tendang..muahahahaa...rase mcm kicking pon ade jugak,..ntah le....bila nak masuk gear jek lah..bila dah laju tu..ok jek./...dan aku booked lah utk sevice pg td...amik ko kene tukar ignition coil....ntah ape bende menatang ni tah....blh plak mamat tu tny nak tukar ke idak? sbb kate dia 6ratus lebih harga part dia to be specific rm648.50..muahahhaa nak tercekik aku dengar ye...tp layan kan jek..dr betul2 gear tu jem..seb baek bukan gearbox yg prob kan..kalo x, mmg riban lah jawabnye...lepas 3tahun lebih..ko rabak kan poket aku ye...xpe xpe....sbb mmg biasa aku dengar membe2 aku yg pakai savvy kate macam2 problem..cuma turn aku baru jek sampai ha...rasa lah ketupat ini...kan.... maka total aku spend utk laling aku melebihi budget utk diri sendiri [seribu lebey oiii]...AWAS ya kamu...3tahun lagi baru leh buat hal lagi ok! ok semua total ini di bayar oleh PAK Aman...masuk buku 555..dah korek tabung nnt bayar lah ye...kompem aku tunggu gaji baru bayar...kekekekee itu yg syiok..kalo nak service kereta sila lah suruh bapak anda yang service kan..even xdpt FOC..koman2 dpt lah hutang tanpa interest...kekekeke owh tetibe teringat...aritu masa raya ayah aku ade sound suh tukar kereta..sbb dia nk suh adik lelaki aku tu sambung bayar kereta aku skrg...ade ke patut dia suh amik VOIS...pd org lain ok jek kan..pd aku memang sungguh tak OK ye...alamatnye..pakai kereta tu memang aku akan berumahtangga dalam vois tu jek lah...well...aku ni bukan bergaji besar macam org lain tu..hidup skrg cukup minum pakai jek..alhamdulillah lah..xmenyusahkan org lain kecuali..susahkan Pak aman jek sekali sekala,bila dtg bab nk service kereta tp ongkosnya ngak ada...keekkekee [ongkos nye ade..tp dah org leh bagi hutang tanpa faedah kan...layan aje!]. verangan ajelah pak aman oi..kalo mau, tukar kereta sendiri ajolah...

sadap you...disebabkan you i terpaksa pikir balik nak beli ke idak sb900 as hadiah utk diri i sempena oktober yg nak menjelma [ade kene mengena ke?] sob sob..pikir balik ye...dpt duit raya utk jobs convo PPHM pon xseberapa....jobs akan dtg pon...xckp kot nk kaber utang pak aman + sb900..muahahaaa....xpe xpe...korek tabung ye kengkawan..korek tabung...SENDIRI...bukan tabung kengkawan..harap maklum

dan mood nak pergi beraya adalah jatuh ke tahap 10% jek...kat rumah aku ade budak2 dr umah sebelah..cucu mak ngah aku..semenjak nenek dia jaga..rajin bebenor berkampung kat umah aku..ade orang nak melayan kan....adik aku lah yg gigih melayan bebudak tu...end up masing2 liat nk balik umah nenek sendiiri,,,yg best si adik [ika] siap nak mandi & tido sini lagi...kekeke xpasal2 jek...aku layan kejap2 jek lah..ikut mood..dek kerana aku mengantuk..mmg tata lah nak melayan...kunun nak main lelayang...selamat aku lepas layang2 dlm mimpi..budak2 tu jek lah main ikut pandai sendiri..sbb xberani nk kejutkan aku..hahahaa...dan xpasal2 mereka kene pakai tali rafia utk ikat kan layang2 tu ganti benang..aku xkuarkan benang tu dr dlm kete...tp adik aku kate mereka enjoy jek...owh lupa...budak2 tu bertiga [nor, ika & syahmi]


dulu [sebelom julai] syahmi tu mmg ddk ngan nenek dia..tp makpak dia dah beli rumah kat telok mas, makanya, dia dok umah atuk&nenek tym makpak dia g keje & tym sekolah jek...budak 2 org lg ni...dulu hantar kat umah pengasuh..tp pengasuh dia tu asik nk cuti & adehaljek..mak dia feedup hantar umah nenek....bebudak tu mmg suka dok umah nenek...skrg...emak kat umah..dia uamh nenek jek..jgn harap dia nk ikut sgt makpak dia kn...heran pon idak..kekeke skrg plak...asik nak pegi umah nenek busu jekk [umah aku lah tu]

dan plan nk beraya ke rumah kawan aku HANCUS!!!!! dan nak bawak si Umi serang kedai utk beli plastik cantik2 utk packing kerepek utk kenduri kawen dia nnt pon hancusssssss...serius mengantok tahap dewa....plan nak g tgk Marzuki pon hancus...sbb marzuki [nama jawa ek?..ni lah nama anak busu aku yg lahir raya ke-4 yg lepas] masuk sepital tok kali ke-3...kene kuning lg..keekeke nasib lah labu...tunggu raya haji nnt aku jengah. malas betol nk singgah hospital tu.

oklah esok pagi dah nak gerak balik KL...sambung raya kat KL plak lah kn...

dan alhamdulillah yang ditunggu-tunggu akhirnya memunculkan diri...itulah dia rezeki yang tuhan bagi dalam bulan syawal yang mulia....

Nota kaki: jgn salah sangka bukan rezeki jodoh pasangan hidup ye....tuhan belom makbulkan lg doa utk tu...harap bersabar [utk diri sendiri]...muahahahaa

Thursday, September 23, 2010

Raya..Raya..Raya

Ok lah, sempena bulan yang mulia ini & masing-masing masih mood RAYA dan cara-cara nak menghilangkan rasa boring sebab mood nak start keje tak mai...meh aku ajak main satu games....simple jek....

"Berikan satu perkataan yang ada suku kata RAYA"

cth:- Puduraya


Owh ni lah games yang aku ngan kazen aku main mase mlm raya pertama..kekekee, sbb masing2 boring & cuba utk menghilangkan rasa mengantuk masa beraya di rumah maklong aku. Ok, semua list yg korang tulis aku akan update kat sini...

-------------------------------------------------------------------------
Eja - Kotaraya
Murni - Duit raya [sorry, ko dah tak masuk dalam list dapat duit raya kan? hehehe], beraya, suraya [ ko dah macam kazen aku....siap kate suraya ni valid utk games ni..huahuahua boleh lah]
Akram - hantu raya [mentang-mentang tahun ni, semua TV dok pulun tayang citer hantu/seram jek]
Mira - jalan raya [ni mesti kes, terkenang jalan raya yg dilalui nak balik besut nih] , hari raya, siaraya [siaraya ni ape ek mira?]
Kenanga - Lebuhraya, Besraya, [hantu raya, jalan raya, dan duit raya dah ade yek]
Amoi - Bunga raya, pilihanraya , kuih raya [semua pakat tulis banyak-banyak..layan kan jek] Sepul - langsir raya [boleh diterima ke? xpe letak dulu...byk lg ni....boleh letak kan.,.]
Yun - Balai raya


p/s: ish....mane yang lain ni.....ade byk lagi ni...

Tuesday, September 21, 2010

Siapa lah

Punye kerja kan..ish ish ish.....ade ke patut search pakai "YUN SEWEL"...macam ku tau jek sape punye keje..xpe janji jangan aku sewel bebetul udah le...

RayATAT

Gambar-gambar Raya Sakan ATAT....

ni khamis lepas kat umah bon..
semoga ukhwah keluarga besar ATAT ni berkekalan selamanya

ni sabtu di rumah mak mertua Atat Leader a.k.a Syah


ha sembang jek...dok umah orang dr ptg sampai nak tgh malam..
giller mengganggu tuan rumah kan
Amir besar tengah propa semua org ngan citer dongeng dia

anak-anak dara..oppss ade sorang tersesat
bujang terlajak..eh eh ade makpak orang lah eh eh..ade yang xbujang juga
semua orang sebelom bon & angakatan nye belah membelah malam pekat likat

ok this weekend nye terjah open house..aku xdapat nak ikut serta..kene balik kampung utk rebus ketupat lagi utk perut sendiri..muehehehe..sape mau makan ketupat & rendang sila lah ke teratak bonda&ayahanda hamba di Kampung Alai..sekian

Friday, September 17, 2010

Raya Sakan 2010

Cuti 1 Malaysia semalam, aku dengan bebudak ATAT telah menyerang beberapa buah rumah [ehh 2 buah rumah jek]budak ATAT sekitar lembah klang, well xkan nak serang rumah yang kat besut/perlis/Jb kot kan..hehehee

Rumah yang di serang adalah rumah Si Bon di selayang dan Yuzzuke di Selayang juga...hehehee...beraya ke dua buah rumah tapi macam pergi beraya ke 6 buah rumah..lepak kat sebuah rumah tu dah macam lepak kat umah sendiri jek rupenyer kan..masing2 xsedor diri yang tuan umah nak halau dah tu.,..kekkeeke
turut beraya dengan Sugar Glider si Apeng. Daripada ko bela binatang ni, baek ko amik anak anak kat umah anak yatim tu & bela kan..hehehhee

binatang ni menyeramkan ok, kuku dia amat mengerikan aku..hahaha padahal binatang ni kecik jek..tu pon nak takut..miahahaa..bukan aku jek takut..ramai lg yang takut juugak...

oleh sebab anak si Apeng ni xrei bercakap lagi..makanya, tiada duit raya utk anak2 dia..muahahahahaaa
bercerita dan terus bergossip...xhenti..henti ok! makan lagi lah xberenti.....last2 baru lah makaroni cheese pujaan hati aku siap di masak & Thanx to bon sbb siap tapau kan utk aku...tamat lah hutang ko kat aku sejak 2tahun lepas...muahahhahaa...nnt hutang lagi k!
kan aku kate masing2 pakat makan tanpa henti....mentang2 lah tuan umah xkesah kan....makan makan dan terus makan sbb masing2 dah kebuluran akibat kene pusing 2kali di bulatan yg same sebelum sampai kerumah bon..muahahahaa...GPS tu sengal!
oklah..aku tgh tgu gambar dr bebudak lain...well aku bawak jek camera gedabak tp si amir kecik xdek nak tolong snapkan maka aku malas nak snap sendiri..kekekeke


Nota kaki: esok sambung lg sesi serang rumah terbuka bebudak ATAT..esok ke klan pule..hehhee rezeki orang bujang

I-city

Rabu malam Khamis. Tetibe ade orang call time maghrib ajak serangI-City, aku xpenah pegi lagi kan, maka nya, Yes kan aje lah..ahaks... akceli kawan aku tu nak bawak mak dia jalan-jalan. Sebab kesian terperap kat umah dari senin kan..yolah dah kawan tu keje... tp keje giller ni mmg dengan dia jek lah...sengal!
Untuk hari biasa, nak masuk ke sini akan di kenakan RM5 utk sebuah kereta dan pada hari cuti sekolah/umum dikenakan RM10...mahal kan?...layan kan ajo..tp serius memang ramai orang....
dah macam2 style bergambar dah..dah lah nak bergambar pon kene beratur macam lah nak beli setem kat pej pos di kala nak raya...adoiyai





tempat ni memang lawa, tapi mula2 memang aku peneng lah nk biasakan mata aku dengan keadaan lampu warna warni tu kan..

owh ni jek yg menunjukkan ciri2 orang melayu..kekkee


muka gembira tokleh blah
oklah..dah mengantok boleh balik dahhh..opopps sebelom pekena milo ais ngan roti telor kat Hakim dulu...lapar ok, kesian kat orang bujang yang makpak nye jauh di kampung halaman...xmakan dr siang nye kan..ngeh33...


Are You Moist Enough?

Untuk pertama kali, aku terpanggil untuk menyertai contest yang di anjurkan oleh Nuffnang. Sebetulnya, tiba-tiba teringat akan contest ini, apabila aku duduk depan Lappy untuk bermain games di facebook sambil nak menyapu losyen Vaseline ini ke tangan dan kaki. Lantas terus teringat akan contest "Are You Moist Enough?". Makanya, terhasil lah entri ini.


Adakah Kulit aku cukup lembap?

Sejujurnya, duduk di dalam aircond selama lebih 8 jam sehari dan terdedah pada matahari selama beberapa jam boleh membuatkan kulit kita kering walaupun kita mengambil air yang secukupnya dan memakan makanan yang nutriennya cukup untuk tubuh badan kita. Maka dengan itu, memang kita memerlukan alternatif lain untuk memastikan kulit kita kekal cantik dan kekal lembap.

Bagi saya, Vaseline Aloe cool & fresh menjadi pilihan semenjak setahun lebih yang lalu. Sebelum itu, bermacam-macam jenis losyen telah dicuba sebelum bertemu dengan Losyen Vaseline.

Sejarah jodoh aku dengan Vaseline ini sebenarnya dah lama, semenjak tahun 2000. Di mana seorang kawan aku memperkenalkan aku dengan"Vaseline Intensive care [petroleum jelly]". Aku guna kerana mengalami masalah bibir kering yang melampau dan selain itu, sebelum wujudnya losyen aku turut menggunakan petroleum jelly itu untuk di sapukan ke permukaan kulit yang kering seperti di siku, lutut, tumit kaki dan lain-lain. Sekarang saya guna yang Lip Essence Advanced kerana lebih mudah untuk di bawa ke mana-mana kerana sizenya lebih kecil.

Semenjak itu, aku memang suka pada produk Vaseline. Sehinggalah produk losyen keluar di pasaran, aku tidak ketinggalan untuk mencuba. Apabila menggunakannya, aku dapati memang inilah losyen yang aku cari selama ini, di mana ia tidak melekit ketika digunakan. Aku memang ada masalah sikit kalau losyen ini rase melekit, memang aku akan terus basuh balik kulit aku sebab rasa tidak selesa. Dan paling best, losyen vaseline ini membuatkan aku kekal lembap sepanjang hari dan baunya yang tidak keterlaluan membuatkan aku bertambah terpikat.

Dan kini, aku kekal lembap dengan Vaseline Aloe Cool & Fresh kerana rasa ketika menggunakannya sangat best & baunya yang sungguh memukau...cewahhh...

Oklah pada sesiapa yang nak join contest ni, sila lah jenguk ke Nuffnang utk mengetahui syarat-syaratnya. Semua orang boleh join kalau memenuhi syarat-syaratnya.

Thursday, September 16, 2010

Rasa rindu

Penah tak rase korang rase rindu sangat kat orang yang ko kenal dari kecik..serius wa kangen bangat nak boraking ngan kawan guwe yang sorang tu..tapi tu lah...

AKU MEMANG EGO! hahahahaaa

makanya..dok dendiam....

kejap jek nak ahad kan.

tapi esok keje...ape kes?
boring boring...apsal lah xamik jek cuti sampai bulan depan kan. xpon cuti jek terus sampai bila rase boring cuti baru lah keje balik..kekekee

Nota kaki: mati akal ok, dok rumah sensorang...

Monday, September 13, 2010

Tahniah

Hari ni, my best buddy, Cdah akan bertukar status. seb baek bintulu tu agak jauh & jatuh plak di bulan syawal. kalo tak kompem aku dah ade kat sane utk same2 memeriahkan majlis.

tapi takpe, tahun depan insyallah aku akan ke sana jugak [Wajib kot] utk same2 menyesakkan majlis ko tahun depan pulak..

Tahniah Cdah. semoga kau berbahagia selamanya ngan si dia. even ko dah tinggalkan aku dalam gerabak ketapi lain kan..muahahahaa...sob sob..xpe..as long as ko happy, aku ngan dila kompem hepi...

Nota kaki: owh rindu dowh rumah sewa yg lame..rindu pd ko ngan dila...

Sunday, September 12, 2010

Gambar Raya 2010

Gambar-gambar raya. aku dah masuk FB dulu..& aku gune link dr sane jek..malas ye nk tgu upload gambar kan..
Lija & ammar, Lija ni fav semua org sbb dia sangat sporting & sangat comel hehehe
mak&ayah dan kakak2 lija berposing..huhuhu
Ummar Yusoff..tapi kak jaji nye panggil adik dia taiyob...aiyooo...gara2 yusoff taiyob..
tp lagi best dengar si lija panggil..."Pak tam, omau dah balik"..itu dia Lija mmg betul2 org melaka ye...ahaks...
ngeh22
Zikri...yg makin macho & makin lasak...tp..maintain botol susu di tangan turun 50% suhu kemachoan ye
Irfan yang nampak dewasa bila duduk dengan budak kecik..hehehe
aik tetibe...sorry lah gambar tonggang terbalik..
anak2 pak aman yg perempuan

yusof ni sporting ok, kalo depan camera, lg sporting kalo bg dia pegang lalu di gigit camera tu..kekekeke
5 org jek..anak pak aman & cik sal...kuang3x

lelaki2 bersama mak.

pak aman with generasi pak hassan

kak ngah & family

owh ni, pengantin yg dah hampir basi. raya tahun depan abg zaaba nyer turn plak angkut bakul pampers & susu..huahuahua
jaji & yusof family

shamina shahora yang dah dpt kaki...lagi pantang jumpa tangga..aiyoooo tudung pon dah tercabut time ni..kekeke

with pak ngah hamid family

wak rahim family

owh ni beramai2...bersama adik beradik ayah aku yang xlengkap
masing2 nak tayang gigi rongak


pak jenal & makcik normah family

Nota kaki: gambar over size...malas nk tukar setting daaaaa, gambar yg lain wa xsempat nak snap lah....gara2 bz ngan sinki & cawan2 kotor..xdan ehh nak pegang camera kan...

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...