Skip to main content

Posts

Showing posts from January 23, 2014

Makan sepanjang hayat katanya

ni aktiviti dengan lyza jugak kot..kat mid valley..teringin ke sebab penat berjalan..wakaka
maple syrup is wajib lah kan..kalau tak, tak sedap lah nak telan pancake tu macam tu jek.
nasi daun pisang kat bangsar..gilller merembes air liur..kena pekana lagi ni...
burger abg burn eh..burger bakar yang meletop tu
tapi lagi suka pada meatball dia..kuah balck paper dia sedap...yo...
kopi 343 kat muor...sob sob..dah tak boleh lepak sana lagi sebab lyza dah takde maka aku takde sebab nak merayap ke sana...
ni masa pagi tgh tunggu exopismate aku yang mak eihh lambat nau nak sampai.

kuat jugak ingatan aku kan...sebab ni kisah tgh taun lepas...wakakakaka....yang best roti ni...perghhhh lepas tu sedih sebab aritu naik train ke JB tapi train tu singgah kluang kejap je..xpe nnt CNY kita try tengok bukak ke x kedai kopi kluang tu..
 dan ni standard, penambah tenaga namanya...

 lepas tu pekena satay..muor kan pagi ke tgh ke petang ke malam ke..kompem ada satay..maka tiap kali makan, dessert kami mmg…