Skip to main content

Posts

Showing posts from May 13, 2009

Terdiam Seketika

Last week aku g register GYM yg sebelah opis aku tu..sbb nye ade promotion tok Budak opis aku kan..maka aku ngan Murni poie lah membuang duit yg dah mmg xtau nk campak kat mane tu kan..maka bermula pada detik itu...selama setaun 1 bulan..aku nye kaki akan rase gatal ajelah nk ke sana kn...


erm...ok g GYM tu xde lah masalah sgt..lari-lari anak..angkat berat tendang sane balun sini jek kan..koman2 malas pon...kayuh ajolah beskal yg ado tu..xpon nek kude ke [seyes gatal dowh bontot ngan peha naek menatang nih]...

sum more, murni nak sgt jumpe si norman hakim tu sbb nye...persoalan yg dia nk tny lom terluah lagi...BILE NAK KAWEN NGAN MEMEY? hahaha layan kan ajo...berani ka ko nak tny? hehehehee

selain leh gune peralatan depa pon ade class aerobik lah....dance class lah, yoga lah, spinning lah, aero dance lah...mcm2 lagi lah...leh jek join..tgk time..kalo available korang join lah...

maka TGh tadi ade dance class...1st tym ooo aku nak dance..sekali trainer tu ngajo TARIAN SALSA...hahaha cannot…

Sarawak - Part 12 [Others-TAMAT]

yeahhhhh, this will be final episode for Sarawak entry..hak33

more info (bout Sarawak) tpt mane best ke ape ke...silalah ke link yg diberi

oleh sebab entry ni diberi name OTHERS...maka..tahap cerita nye akan carca marba lah yeaaa...campuk aduk jek...malas dah nak susun.. dah lah payah giller aku nk siapkan entry terakhir tu....

betol kate org ... part oenutup lah paling payah..mcm wat karangan tym sekolah dulu..part penutup or kesimpulan lah yg paling payah kan..:P


ni lah Gunung Santubong..xsempat singgah pon..even kaki bukit tu dah dekat ngan Cultural Village...tp mase xmengizinkan lah kan..

kedai cenderamata yang berderet kat bazaar depan waterfront...

muzium orang2 CIna...mcm ade..pasal sejarah kedatang org Cina ke Sarawak...
Yang best nye..masuk muzium kat sarawak ni..semua nye FREE ok!

27April2009 ialah ulangtahun kelahiran hubby si Khatul..seyes xtau..smpai lah khatul kate nk beli cake utk wat suprised kat laki dia..amik ko..mmg suprised lah kan..xjumpe kek yg kecik...sebijik tiramisu S…