Skip to main content

Posts

Showing posts from July 18, 2008

Main Perang-Perang [28 June 2008]

AYunio: oooo ko tembak kawan aku ek..meh aku tembak ko plak..ape rase?
Mirae: heheehe dah kawan ko 2 asik pedajal aku jek keje dia..asik2 suh aku stayback sbb dia nk blk dulu..aku geram lah kn...

Mirae: ni balasan ke atas ko sbb menembak kura-kura kesayangan aku mlm smlm dgn remote control..ha amik ni sebagai balasan..Ayunio: Ala smlm bukan aku sengaja pon...dah remote 2 yg nk melayang dr tangan aku..sape suh ko nyer kure-kure 2 dok depan aku kn..hehehehe
Angkatan tentera yg bakal bertempurKalo zaman dolu kala [kanak-kanak lah kan] kat kampung aku..kami gune bemban tok wat senapang [ala2 mcm buluh..tp dia xde kesat mcm buluh & xde miang buluh 2..kire selamat lah tok digunakan..aku xtau betul ke x name 2..tp mmg aku & geng2 kat kampung aku 2 panggil menatang 2 bemban] hehehehe...senapang 2 tok digunakan dlm permainan tembak2 kami..ni kire kalo kes masuk dlm semak samun lah..kalo takat main kat padang..kitaorg gune sumpit & biji kacang ijau + straw..tp kalo musim sentul ke la…