Skip to main content

Posts

Showing posts from September 9, 2009

**090909**

tadi aku g Jabatan Pendaftaran kat PJ, aku bkn nye nak tukar warganegara maupon nak tukor identiti...tp aku kene g tukor IC sbb nye opis i nak gune chip TNG dlm IC tu... makanya...nnt dlm 2weeks lg..akan dpt lah aku IC baru ngan wajah yg lebih 'Tembam'...which i hate it! tp tulah hakikat..kalo dah gemok tu..ngaku ajolah!:P tu yg skrg i malas nk tgk cermin! sbb xdpt terima hakikat...ngeh33

ok-ok...tp arini kat pejabat tu agak bz di bahagian pendaftaran perkahwinan & penceraian...baru aku teringat ape pasal ramai org yg kaum kerak semua kat situ bg yg non-muslim lah..mcm india & china lah kan..ruper2nye arini 09-09-09 ye kengkawan..semua dok kejor date melets mcm tu...tp kesian kat kengkawan aku yg Muslim kan kan....sbb xdpt pilih tarikh best taun ni...kalo berani..kawen lah bulan ramadhan ni..kalo nnt kene kaffarah jgn hangen ye!!!:P

Mesti org2 kat JPN tu leh wat keje lebih mase utk dpt kan duit raya lebih sket arini :) **Yeay**

Pannaz.com.my

Semalam, aku & DD berbuka kat Pannaz. Ekceli b4 puasa lagi nk serang restoran Dokter GG si DD ni...hehehee sbb dokter tu dok promote mase kitaorg [opppsss aku teman jek] g wat lawatan mengejut kat klinik di kala malam hari di Bangsar...dokter tu dok pelawa mencube di restoran dia..tp bulan puasa ni depa buat Buffet Style.... utk Adult = RM32, kekanak..i xsure plak berapa rege nye...xsilap RM18..leh cek kat website dia http://www.pannaz.com.my/

& aku berjaya pergi sebelom si Murni serang malam ni...hahaha jangan mare ok! i owez pantas dr U ye Puan Murni...ahaks

**Antara Makanan yang ade**





**copp...kite lupe makan eskrem dia lah..:-(**

Rasenye...ala carte dia lagi best kot..byk pilihan..tgk kat menu kat website dia cam byk...tp smlm sikit jek...ade lah 4-5 jenis lauk + ulam2an + bubur lambuk + bubur kacang + kuih muih ade 3-4 jenis jek..Buah2an + air ok lah..byk jenis..tp xdek lah byk mane...4 jenis..hahahahaa tp yg best kambing panggang dia...mmg layan ok!..ade jugak ayam yg di bak…

Kisah Ke-5

perkara ni berlaku Jumaat lepas di opis saya..oppss lebih tepat ..di dept ku... jgn korang ingat org IT ni xreti nk pegang senduk & periuk..we all serba serbi boley ok!

Ekceli, dept aku mmg aktip jgk lah wat makan2 ni...sbb ade nye tabung kebajikan...makanya..as usual, bln pose xleh nk wat makan2 time brekpes..makanya..wat lah bubur lambuk utk berbuka... & Jumaat lepas..terlaksana lah aktiviti ini...di mana lihat ajolah gambar2 di bawah ini ok! malas puler saya nk bercerita [kejap aku kejap saya kejap i...aku plak yg peneng ke?]



Ketua Chef [yg purple]
tgh mengarah bg kerja lah tu...:P



pekerja2 ikhlas :)

tadaaaaaaa..............
ini lah


hasilnya....