Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2012

Untitle

Dah lame tak membebel dan merapu kat sini. Asik post benda yg sangat straight to the point. Dah lame xbuat orang yg membaca bengang degan tajuk dan isi kandungan tak sync. Hehe well siapa yg kenal aku tau mcm mane aku sembang kan. Tgh2 citer topik A akuvtanya pasal isu C. . Orang tgh debat isu C aku tetibe mencelah citer B. Hehe and lepas tu aku tanya pasal topik D plak.siapa tg tak biasa dgn aku boleh dpt suhu bengang free je. Hehe

Mak aku pon selalu je komplen. Ade aku kesah kn. Tapi masa sek. Ren. Aku selalu je wakil sek utk pertandingan mengarang. And penah lah menang. Tak merapu pulak karangan aku ek..hehehe

Ok nk citer mlm ni xdpt jumpe ustaz comel sbb nk date dgn org sarawak. Oppsss. Nilah manusiakan lbh kn hal duniawi. Nak buat camno...nilah 1st time nk jumpe org srwk tu. Xpela ustaz pon dah sihat..haha so tak perlu risau.

Malam td tazkirah pendek dr ustaz pasal hadith dhaif. Hadith yg boleh diikuti tapi tak boleh dibuat hujah. Nk buat hujah hny boleh guna 4 buku shj iaitu al-…

Peluang

Pada yang teringin bebenor nak merasa naik heli boleh ke UM sabtu dan ahad ni. Tp tgk betul2 bayaran yg perlu disediakan ye.

Boipren baru saya

TadaaaaaAaaaaaaaaaaAAaaaaaaaaaaaaaa


Gojeskn? Dan agak slim sket compared boipren2 yg lame..oppss

Hasil lawatan ke kuala selangor

Terima kasih kepada sahabat2. Dpt ilmu baru lagi harini.

Ini lah hasil yg diperolehi...

Walhal aku gantikan boss je kan. Hehe

Stok tudung baru

Inner Neck dari warna baru yang menarik untuk dimiliki. ada 7 color semuanya. ni antara warna yang ada. so, order sekarang ye. stok adalah terhad.
 selain inner neck, instant syria dengan corak baru dan warna baru turut ada dalam batch terbaru ini. bagi penggemar syria, jangan bersedih, kerana stok syria juga ada untuk anda milikinya.
ok nak tengok stok warna & corak yang lain, boleh lah ke http://thebajukurungonline.blogspot.com/
happy shopping uols

owh tak lupa juga, stok awning & shawl pon masih ada. cepat2, raya dah nak dekat ni kan...:)

Cerita tertangguh

cerita tertangguh, opppss biasalah uols, payah nak upload nak menaip lagi kan. gambar plak separuh kat phone separuh kat kamera...and nak ON laptop ni lagi lah malas...almaklumlah laptop opis lom dapat lagi..maybe odw kat laut nu...lambat nau nak sampai..tulah jauh bebenau lah ko orderkan...layan kan... dan dah beberapa minggu ni aku bertapa kat lab je lah..dok guna PC kat lab, tp best jek rasanya dok kat lab tu ..hehehe

ok, bermula dari 20 mei, aku ngan didi and si bib mai awal ke batu pahat. kitaorg stay kat hotel biz hotel. boleh lah..ater cari hotel bajet kan..so, facility pon ikut bajet lah..tapi katil dia ok..tilam pon ok, aircond pon ok..so, tido pon nyenyak lah..heheehe...bila dah makin meningkat usia, malas nk rish sgt trip balik harini...dah alang2 tu bercuti sekali ke tpt tu even cuma nak tidor & cari makan jek....

tapi demi pengantin ni....si fitri ni aku ngan didi redah kan jua..budak ATAT yg lain semua mai pagi ahad tu....
dan berjumpalah kami di rumah pengantin...e…

Bismillah..

Hope boleh khatam b4 subuh and masukn dlm dot dot..oppsss

Lupa nak sambung kesinambungan laling aku

Aku call insurance tok dpt kn khidmat towing. Seb baek FOC je almaklumlah hntr ke servuce centre sri kembangan je pon.

And vangang nye...org tu kate bateri je and tukar bateri...ok dah kereta..ceh...aku bukak lampu depan ok je terang kn and bdk careline tu yo yo je kate mmg buasa dashboard sensor problemo.cehhh

Si mira and sepul dan kebetulan dd xkeje pon tolong sekali ke pusat service. Thanx alot korang.....jasa korang akan di tugukan dlm hati...hehe cewahhhh...

So skrg laling aku blh beraksi mcm biasa.next service nk kene tkr absorber..and tak lupe jgk.bln depan is laling besdae..maka syabas...poket bakal rabak 2kali..aiyoooo fengsan....2kali. Bulan lps 2kali sbb mase service kena tukar plug power stereng yg dah bocor tu and xlame pastu bateri plak kn....ni lg 2 bende menanti....nangis dalam diam ajelah kekdahnye.