Skip to main content

Posts

Showing posts from May 28, 2009

Break

To Amoi..sila lah ke Sipadan yea...mmg BEST even aku xsampai lg..but aku dah smpai kat Mabul, Kapalai, Mataking, Pom-pom & Pandanan...Gamba kat atas ni..kat Kapalai...Meleleh lah TGK gamba ni k!

Nota kaki: credit to DD sbb gamba ni dia yg shot...hahahahahaaa

Janda Baik [Episod 4 - Seterusnya]

Dari JANDA BAIK

kami akan ke...


















tadaaaaaaaaa


BUKIT TINGGI

nota kaki: so, nantikan cerita pasal bukit tinggi plak....[minggu depan lah kot!] hehehee

Janda Baik [Episod 3 - Pulau Santap]

Aktiviti petang adelah..bersiram

maka...tny brother kat supermarket..brother tu kate..Pulau Sentap Pulau Santap..maka kami pon carik lah di mana kah Pulau Santap ni..ingat bebetul lah pulau kn..hehehe

tapi sungai ajo k!

Boleh lah dr xdek kan...

ni gamba aktiviti...i sentap ok! sbb kene sabotaj!!!!
ni xdek kene mengena ngan Pulau Santap...cume aku suke akan papan tanda ni saje..hehehe :P


best kan leh pose-pose gini...hehhe kompem feeling2 kat BALI dah nims..:P

kami jumpe berok ni uolsss
sian kan...

sbb TULANG jek uolss.

rase cam nak sedekah kan

::"Setandan Pisang ke"::

---larikkkkk---


Cubaan utk feeeliiingggg TarZan...mampooo???
I xmampoo ok..keceborrrr dalam air kekdah nye..Berat sgt...TGN xmampooo nk tampung bergayut di tali..hahahhaa

Nota kaki: nak tgk gamba yg lagik byk..sila ke FP Puan Cyana dia dah setel upload semua..UPSET tau!!!! sbb dia ade kesempatan...

Janda Baik [Episod 2 - Andak's Place]

Makan kat sini sedap jek...Puan Cyana suke ayam goreng nye..suasana pon BEST! plus ade WiFi free ok! cool kan..even kat ZGH pon ade Wifi free tp kene mintak pwd kat tuantanahkedaung lah kn..canggih kan Janda Baik ni...hehehehee

maka nya dok makan2 kat Andak's nih sambil bergossip...makan kejap..gossip lebey ok! cube tgk gamba...gossip pon muke stresss TGK laptop tu..hahahahaa

Harga makanan pon baser jek..xmahal & xmurah sgt! mmg rate MAMPU lah kire nye...

Janda Baik [Episod1 - ZGH]

Welcome to Janda Baik
upset tau..bkn gamba I...

As a mukaddimah..kenalah story bout TEMPAT PENGINAPAN kan...almaklomlah..setiap kali bercoti bende paling penting "NAK TIDO KAT MANE?" betol TAK?

Ok utk trip ke Janda Baik..kami memilih ZainiGuestHouse [ZGH - www.zainiguesthouse.com] sebagai pilihan utama...alhamdulillah mmg rezeki sbb mmg xdek org booking pon utk tarikh yang kami pilih..terima kasih pd org len yang TAK start bercuti lagi waktu itu..hehehee

Trip ni ala2 utk melarikan diri seketika dari kesibukan kota yang dipenuhi dengan kotak-kotak batu yang dingin beku berwarna kelabu kelam berbungkuskan asap-asap kotor & debu-debu hangit yang berterbangan bebas di persekitaran udara KOTA METROPOLITAN...demi utk menceriakan pandangan mata ngan warna ijau yang damai dan menyejukkan, udara yang nyaman lagik mempersona disamping utk menikmati ketenangan yang ngak bisa ada di KOTA.

Setiap ahli GGO's mmg ade matlamat sendiri... sbb nye masing2 mempunyai masalah tersendiri yg ng…

Senyum Sket

Aku lom berkesempatan nk pilih gamba,,,,BYK SANGAT Lah.!!!!!!!

& Sum More..Idea xmai singgah lagik..hehehe...

MAKA

dengan ini...

Diisytiharkan...


TUNgGUUUUUUUUUUUUUUU ok!