Skip to main content

Posts

Showing posts from November 7, 2010

Lenguh Kaki Makcik

Di kala aku keserabutan last Jun-Julai, time sembang ngan khatul, aku ajak dia pegi holiday, juz a short holiday, utk aku hilangkan keserabutan otak aku. Tibe-tibe aku ajak dia ke Universal Studio, Singapore. Best nye kalo sembang ngan dia ni, kompem jadi lah, sebab suami dia si imran,. jarang ade masalah utk join kami sawan bercuti, maka bila dia kate ON jek. Aku ajak pegi dklm Oktober, sbb memang dah xleh tahan, rase nak lari dari semua masalah yg tengah serabut tu. Yolah lepas satyu, satu yang datang. well, manusia, semua di ujikan. cuma berlainan cara jek.
Plan asal nak pergi weekend jek, kire sabtu & ahad, dpt jejak kaki & main games dlm universal studio tu jadik lah. aku bukan nye shopping ape2 pon kan.
End up, khatul kaji calendar, ade cuti 3hari mase deepavali, maka dengan xsengaja terus lock date tu. & dlm sehari jek terus carik tic flight, memang ade yg murah tp hotel plak xberbaloi kan..malas nk terus carik hotel murah dlm singapore tu, terus cek tune hotel JB, pe…