Skip to main content

Posts

Showing posts from December 2, 2012

1 night thousand hopes - Zoo lates adventure

Asalnya terperasan post membe aku kt wall fb dia.kebetulan dia baru post aku pon terus comment...nak join. Lepas tu xingat sampai lah membe aku email mintqk duit utk daftarkan. Terus je transfer masa tu kebetulan mmg dok depan laptop masa kt opis kan...dan aku xingat sampailah dpt email confirmation beberapa kemudian...yeay...dapat join.

Aktiviti ni dianjurkann oleh student uitm sempena projek akhir disamping utk collect sumbangan pd MAKNA. Dan aktiviti zoo lates adventure ni adalah acara k3muncak program mereka. Syabas utk team Awana Citra di atas kejayaan program ni.

Dan setelah sekian lama xmasuk zoo...dpt lah tengok haiwan2 waktu mlm. Binocular utk night vision disediakan. Dan penerangan dr mr.amin. Byk jgk input berguna...



Disebabkn cuaca skrg hujan je time ptg-mlm..maka bertambah adventure lah kan... Thanx alot kat amoi and the geng. Next time aku nk join lagi ye.

Paling best masa perasmian majlis tu..kena nyanyi lagu negaraku dan lagu uitm dihatiku...teruja giller nk nyanyi lag…