Skip to main content

Posts

Showing posts from March 12, 2010

Sabah Bah [Hari Pertama]

Flight kami pada pukul 6.50am, 4 Mac 2010. hampir2lah nk kene tgl sbb pg sembahyang...kan gate tu tutup 20min b4 kapal terbang tu berlepas kan....Subuh dah lah masok lambat kan...tp xpe....

Dlm flight tu lah pewut nk krookkk..krik...krokkk..plak...makanya..aku share ngan DD beli nasik lemak + white coffee terbaek.....walaupon mahal nak mampos...tp nikmat makan ketika lapar tu....tak terkata lah kan....ni lah pelaburan per-1 dr duit poket yg berjumlah RM500 tu..hehehehe
Sesampai kat Airport KK, dah pon pukul 9.30am, matahari dah mencanak atas kepala..serius mmg panas ok!

jln kuar dr airport, sebab kami ni sgt menghargai masa, maka nya kami naik lah Taxi airport...amik ko..rm30 sebijik kete utk ke town KK...aiyoooo...xpe lah.....dah lah kami ber7, kene naik 2 kete...max utk avanza/innova adalah 6org..tah mane punye fatwa tah....sorang jek kan..tp lantak lah...makanya....tu lah transport paling mahal sekalik..hehehe kitaorg nek 3org kat waja & 4org lg naik innova.

feeling...tourist lah s…

Sabah Bah [Intro]

Oleh sebab ni hny lah Slot INTRO sahaja, makanya, xperlu entry panjang berjela kan....memadai lah..... gambar ni yg akan memberitahu segalanya.
Tic Flight Air Asia :RM 77 [utk Pergi & balik..murah bah, beli tym offer]
Tarikh: 4-8 Mac 2010 [ 5 hari jek]
Lokasi/Perjalanan : Perjalanan yg dilalui yg bertanda Biru[KK-Kudat-Kota Belud-Kundasang-Ranau-Tambunan-Penampang-KK-Sapi Island-Mamutik Island]
Budget :RM 500 [termasuk makan + minum + transportation + accomodation + joli sakan + sedikit ole2 utk org kampung]
Geng yg terlibat : Geng Sewel [7 org semua nya]

Kembali

Bace cerita ni kat belog Amoi. hehehe seb bek ko update, kalo x, mesti aku termiss fiesta ni. Rasenye, aku leh menyibokkan diri kat lokasi kejadian kali ni. last year, tgk dr jauh jek kan..kali ni, aku nk dok dekat org kumpul reramai, kasik join sekaki mengeluarkan haba..hehehehe

So, sesape nk follow, sila roger aku k! Kalo idak....aku pg jek sensorang.