Skip to main content

Posts

Showing posts from November 2, 2009

Sembang Lebih

Ketiadaan aku seminggu yg lepas di alam maya di sebabkan aku terpakse memiangkan diri ngan padi2 yg akan di gunakan utk dijadikan beras yg korang nak makan tu [eleh mcm lah aku yg proses padi tu] hehehee

dalam kelam kabut jugak lah poie kan....[bkn ke aku mmg selalu kelam sabut kabut sendiri..ahaks]..itu lah dia...berterbang tempiaran lah aku ngan MAS kali ni..sape kate MAS xde delay..lebih kurang Air Asia jugak..dah lah kaunter check in bapak sket yg bukak..giller sengal lutut aku kene beratur lebih kurang 30min..cett laju lagi kaunter Air Asia [bkn nak memuji..tp apsal lah depa xbukak byk kaunter kan..sedangkan mmg org ramai giller tym pagi nk kejar flight g meeting kan..cube lah pkir kan..dah senin pagi lak tu] *haih*

sesampai jek pagi tu kat Alor Setaq..teros cargas ke Bukit Besar memulakan operasi....erm xsempat brekpes ok! giller berkeriut pewut aku mase wat keje tu...tp kang lambat mule...lmbt plak siap..dah target nk balik jumaat mlm jugak kan..hehehehe

tym tu mmg kilang tgh penu…

Krim Brulee yang SODAP!

Aku xrase dah basi citer ni..tapi bau dia dah masam sket kot tapi xsemasam bau air susu yg ditinggalkan org dlm pantry...maha hazab ok deria bau aku sbb kene bekerja keras kalo dok dlm pantry tu..sungguh xbertanggung jawab kan..ingat kat opis ni ade pasal Maid ke tok basuh pinggan mangkuk & lap segala makanan yg tumpah...cettt

story ni adelah utk 25 oktober lepas...tapi xberkesempatan nk hupdate kan...
almaklom bergelumang ngan hama-hama padi

sesampai jek kat majlis [thanx to DD sbb sudi meneman beta..kalo pg sendiri..kem salam lah aku nk sampai kan]
aku sangat kagum ngan kaler dia..terkesima ok! sbb pink+purple & aku plg suke ros dia...kaler purple..kalo ikot sharna..lilac katernye....pelamin nan indah mak suka jugak..tp sila buang daun2 ijau di tiang..ganti ngan tiang putih jek ke....[tak pe citarase org semua laen2 kan]

cantekkan
terkesima guwe...
the pengantin

dok semeja ngan boss aku..mau x aku pon kumpul dosa lebih mlm tu..hahahahaa

haih*

owh lupe pengantin lelaki tu boss tok proj…

Seronok

Juz nk bgtau...weekend lepas adelah yg TERBAIK!!!! hahahahaa

sebab....

seronok dpt berkumpul ngan geng2 sehati berdansa..ahaks... oppss geng2 mase tym kat dungun...as usual yang ade Aku, Eiy, nurul, Farah the pengantin, Lubna, R-yern & Mona [asal ade 9 org..tp..kan dah kate...as usual..yg 7org ni jek yg sentiasa ade if ade gath ke ape ke...kan..hehhee..yg xdek dlm list tu abaikan jek]

even aku smpai ketika majlis nk berlangsung kan..tp happening nye mmg tak terhingga...mmg xdpt lah nk abiskan gossip...tp syukur sbb hubby farah kasik chance kami teros bergosiip malam ahad tu dengan rela hati menjadikkan umah mereka as port kami yg masih tgl iaitu aku, nurul, eiy & fara tok teros bergossip..yang fara tu plak...mmg xberubah even dah jadik isteri org...nurull..relax jangan nanges ok..kalo ko nanges nnt aku nk nanges jugak..sbb nye...even dah 4org kawen..tp yg fara ni paling terasa lah kehilangan geng bujang kan..hope Fizi akan maintain sporting & fara maseh berkelakuan seperti bu…