Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2013

Page 118

Separuh perjalanan....














Page 113

Sekarang dah start nebes..hope everything went well...

Semua last minute....sbb last minute bz..tu lah lain kali buat persediaan awal2...

Doakan perjalanan saya selamat pergi dan balik ye.

Ok mood kerja dah suam-suam kuku nih. Anything akan di update lepas blk dr holiday..chow
Budak ni mmg kelakar. Lebih kelakar bila dia dengan basikal baru ni. Jumaat mlm aku sampai kg dah kol 12lbh..dah msk hari sabtu kn..hehe dia baru masuk buai nak tido..aku terus ckp..maklong ada basikal nak tengok?terus jawab nak...mcm le dia paham ape itu basikal..haha...1st time tengok..giller teruja muka dia..yg tak tahan bila bontot dia ddk kt seat basikal..dia dok sebut..nenonenoneno..ko hengat ni ambulan apak ko ape...keke tp versi sebutan dia sengau sikit..nyenyonyenyo...dah pujuk2 trn baru nk trn..suh sambung main esok pagi je..nasib mendengar kata kan...owh dia tidur kt umah atok sbb esok nk kenduri kitaorg sibuk dok mengemas pinggan mangkuk mlm tu...

Yg kelakarnya....esok pagi kompem lah lps subuh semua pakat tido..atok ngan nenek g pasar...blh plak dua bgn tido awal n tolak basikal 1 rumah sambil mulut kecoh nyenyonyenyo..omai....kami ni mengantok lagi daniel oiiii..sabar ajelah

Dan siang tu xmo tido..letih wehhh nk tgk dia sambil buat keje dah lah busu dia blk lmbt..adoi..…

Page 105

Percutian kali pertama bersama geng opis. perancangan since end of dec 2012.kunun nak pegi on march 2013 tapi date yang kami pilih adalah cuti sekolah, maka pihak agen mintak kami pilih tarikh lain..hehehehe dan dari 12org tinggal 8peserta je yang berjaya ke pusingan terakhir..hehehehe


Bajet RM350 seorang termasuk transportation KL-KT dan KT-KL. huhuhu. Penginapan kat sana di Redang Lagoon, tempat sempoi dan bilik pon best sbb ada aircond, takde pon takpe..aku bukan tidoq pakai aircond kan..pakai kipas pon mau sengal hidung aku dibueknya..hehehee

gambar kat atas ni masa nak beransur pulang..biasalah..masa mula-mula semua galok..xsempat nak bergambar lagu ni..hehehehe



dan pakej snorkelling 3 kali berbaloi sbb dah reti berenang ni..mmg rasa berbaloi..xdelah rasa menggelupur ke ape kan..even campak kat open sea...yg agak dalam..still blh bergerak dan balik ke boat sendiri..syabas..hahaha dan puas hati dpt tgk coral yang aku blh bg thumbs up lah kat sini..sbb byk coral yg hidup dah cantek…

Page 94

Rindu plak kt budak masyam ni. Almaklumlah aritu seminggu jadi bff kan sbb orang lain kn sekolah dan kerja.kitaorang je relax2 goyang kaki makan bubur.huhuhu

Mak long ada beli basikal seperti yg dijanjikan tu ye. Jgn buli atok lagi lepas ni ok. Asik lah atok kena teman ko berlari depan rumah kn.

Ni aksi baru bangun tido sampailah ke aktiviti berikutnya...layan kan....bangun gososk-gosok kepala lepas tu golek-golek amik mood

lepas tu mula mengaco apa orang buat..semua lah apa yg orang tengah buek...ko nak buat jugak....







ok ni lepas dah mandi sebelum dinner ..huhuhu.....

cantikkan parking botol susu tu..kemain...semua tpt nak kena letak pagar....hahaha ni dah start memanjat....abislah nenek ngan atok...