Skip to main content

Posts

Showing posts from August 15, 2014

Meriahnya Raya 2014

Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin walaupun harini dah masuk raya yang ke-19, baru ada kesempatan membelek gambar dan blog. raya macam biasa je, petang raya kompem tersadai membuta sebab kepenatan even raya pertama memang aku tak kemana-mana pon siangnya sebab menunggu trip-trip yang tak putus-putus "assalamualaikum" well, apak den anak sulung dan rumah den rumah kampong pusaka..maka mmg loaksi yang startegik diserang pada raya pertama..ehh...
raya tahun ni, gambar tak lengkap sebab alang yap takde, apajadah tak keje dia, raya pertama kene keje...bulan puasa baik ko terbongkang tidur je kan.. dan tahun turn budak masam raya di Alai, so meriah lah sket, melayan kerena budak masam, yang asiklah bosan katanya..banyaklah ko punya bosan. kecik-kecik dah pandai nak rasa bosan..lempang sedas kang..baru tau!

dan inilah trip pertama, adik-adik ayah aku. kepada busu dan maklang aku, semoga tabah dengan dugaan masing-masing kerana masing-masing beraya tanpa pasangan. busu aku k…