Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2008

Sharna Liza & Mus'ab Al-Khair [Sambut Menantu]

ok story morry bout majlis sambut menantu di shah alam bg mucab & shana akan diupdate later...gamba-gamba ni hanya utk memanaskan entry ku hari ni..hehehe kire warm up lah..aku tgh pening memilih gamba ni ha...mane yg ptt..mane yg xptt..hak33...ok b4 proceed aku nk story yg majlis ni ade 2pasang pengantin k..lgi 1 pasangan adalah abg si mucab iaitu si muadz dan isterinya susi...erm..kalo kome kenai lah kn..muadz ni artis nasyid..ehehe sape2 yg minat kat muadz ni..sorry lah..dah jadik laki org pon..hahahaha batalkan ajolah niat kome 2 yek..[tp aku sebenarnyer xkenai pon ngan muadz ni even dia artis..nmpk sgt aku xamik tau sesangat pasal dunia hiburan ni kan] hehehehe
Dari mata turun ke hati..ye ke?
Bunge Sejemput
Apelah makcik ni buat..layan kan ajo Susah tau nk carik kasut ni


Tudung Dubai

ok ni antara koleksi tudung dubai yg aku nk sangat..wawawawa apsal lah mahei sgt..aku dah xheran nk pakai tudung laen sbb tudung dubai ni antara tudung plg flexible yg penah aku miliki selain tudung munawwarah..hehehe disebab munawwarah terlampau mahal skrg..so aku xmampu dah nk memilikinye..wawawa ade x sesape mo belikan..hek22

pakai dubai ni kire senang sbb aku xyah gosok tudung..sumtym aku xmemerlukan brooch pon..just belit2 & selit..siap..dah blh bergerak..pas2 tudung sgt lah comei color dia..aku xmo yg kat pasor mlm 2..bkn sbb demand ke ape..but dah penah beli...kat paso mlm 2..awning dia aku kureng sket sbb awning kecik + membuatkan muke aku yg bulat lg kelihatan bulat + tembam yg amat..so tudung 2 selamat aku letakkan di tempat yg aku xleh nmpk dah..wat sakit ati jek kn..hehehehee so, after try tudung sharna..aku nmpk ok jek..so aku shoot beli 1..utk percubaan..so aku pon terjatuh cinta..lalu aku pon sll memakai nye..hahahahhaa sgt selesa sehingga mendapat kepuasan di thp m…

Hantaran dr Sharna to Mucab

Note: nnt aku update kejadian berlaku majlis di rumah pengantin lelaki lak..ni aku jadik giller update pon sbb ..aku boring giller kat opis ni...donno why..maybe aku xde idea nk solved kn case aku ni kot..xpe need to wait for aloryah..hak22..mak faris 2 cuti lak....mak adam pon MC..hampes..2-2 org ni..suke tinggal kn aku terkontang kanting sorang2...xpatut betul!

Sharna Liza & Mus'ab Al-Khair [Nikah]

Ni majjlis persandingan si Sharna..kat dewan ape tah..lupelak aku..but sebelah masjid jek..hehehee ni adelah table VVIP...akak xdok sini k..aku jadik runner mase kenduri dia..kire aku & da geng yg laen ade tugasan masing2 lah..ape yg aku xsabo..aku nk tgk video hasil dr company si mucab 2...tah bile mucab nk siapkn video kawen sndr tah...tp album kawen depa dah siap..si nuat dah siapkan..kalo nk tau meh tgk FP OP tok majlis si shana ni - NUAT FOTOAPGES. kire cepat jugak lah mamat 2 siapkan Seb baek ko pakai heel babe..kalo x kompem ko tenggelam di ketiak mucab..hahahaha pape pon u look beutiful my fren....tp untung tudung 2 sbb byk jase dia ngan ko yek..dr bertunang ke majlis kawen ko dia berjasa..hahahaha
ko selesa ke x 2 mucab..apelag pengapit 2..xreti wat keje ape..kome bayo ke x pengapit ni..mcm nk xnk jek mereka bekerja..ker depa ni join nerves korang kot..hak22..jgn marah ye cik pengapit sekalian..
Bertempat di Masjid umar ibnu al-khattab, Bayan Baru, Penang Kire utk kenduri …

Sharna Liza & Mus'ab Al-Khair

Sharna Make-up utk nikah & bersanding kat teratak SPA..ooo SPA ni aku sukak..sbb decor dia sgt menepati citarasa aku kn..but aku bkn lah kaki spa...xpenah try pon..masuk skodeng2 2 baser but utk treatment dia aku xpenah lah kn....nk scrap ke ape ke..aku buat sndr ajolah..hak22..tp akak yg make-up 2 name dia Kak Liz...sangat lah sporting org nyer...
ni antara gamba-gamba yg dikategori lepas utk di publishkn..even bkn kategori yg 100% luluskan..but quite ok lah kn...penat aku mencari angle yg terbaek utk dpt kn gamba sesuwai publishkn..hehehehee tp kan makeup nye mase nikah agak kureng menyerlah..kire xnmpk menyerlah..dr mase bersanding but mase depa bersanding kat shah alam lagi aku sukak..sbb kak sharna [ko mmg tua dr aku k!] nmpk lagi malatop..hak33 [dgr dek si shana kompem melambung smpai ting 19 opis aku nih..hehehe
sambil-sambil amik gamba sharna..aku pon snap gamba sazz jugak..tp aku up dlm entry lepas ni..sbb lenguh nk up dlm 1 page..pjg lak citer nnt k..jadik carca marba l…

More Piccas

Opss dari ke mata turun ke hati..ni org kate kn..but sumtym xtgk mate pon ati dah terusik..macam mane? hahaha..actually pic ni mase lats year..tym raye..g kenduri izu kat melaka..aku meronggeng ngan DD & mira..pas2 rushing ke KL blk..sbb ade kenduri kesyukuran + open ouse..almaklumlah tym raya..kire dr seawal pg kol 8am kami gerak dr kerinchi..smpai ke 2am kami pulang ke rumah..hahah giller letih..dah lah KL jammed..hampessss... seb baek gamba aku ngan DD jek..kalo ade mira..dia dah xleh masuk team kami yg single mingle ni kn..hehehe xpe kami doakan kebahagiaan si mira...watever happen..frenship will never die..pape pon nasihat dr aku..sila lah beri peluang kepada org lain sekiranya ko hendak dpt peluang hidup yg lebih bermakna pd mase akan dtg..cewahhh..aku ngan DD bakal stress..akeceli dah stress pon..hahaha pdn muke kami..tah bile mcm ni..if DD lak merancang tok mase depan..aku bakal huru hara sdn bhd..hak33..pdn lah muke aku tym 2 kn...watever lah "Janji Rock!" ni a…

Along & Rahman

2 pasangan
Tah ape yg di sok sek kn pengantin nih
macam best jek dok kat pelamin 2 yek
ni rahmah + aisya
sedap nyer makan
pak pak bung bung [80x]
ooo ade silat jugak...jauh di import..dr JB
manis-manis pengantin nyer
pengantin with team silat [silat ape tah]

yeah..dewan pay chiau..again..last year kenduri si yam
kali ni abang-abang nyer lak
ni wak dol..hehehe senyum jek dapat duit ek
seorang ibu yg gumbira..dpt menantu lg..nnt dpt tambah cucu..:P
tamat dah cerita wedding along + rahman..byk lg wedding laen yg aku xsempat update..hehehe