Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2013

Page 136

Ok ni kopi hari khamis minggu lepas


Dan aku dah try latte kat mcd selasa lepas and sabtu lepas bedal latte kat coffee bean.

Tak tau apa lah wabak yg menular dlm badan..aku jd ketagih kopi...

Kt mcd aku amik size large..kunun nk tapau blk minum kopi..haremmmm kat situ jgk licin...same goes to coffee bean..aku tapau hak large..amik ko... Ni penangan minum kopi hari2 kat vietnam...skrg aku dh mampu minum kopu..tp masih ada certain kopi yg aku xleh terima sbb nnt nebes sepanjang hari. Dh nebes tu nnt aku melalut rasa ada something bad nk jadi..poyo kan? well biasa lah wanitakan beremosi sket...wakaka..dah skrg dh meleleh ayaq liur ni...nk g cari kopi lg....jgn sampai aku terjebak beli coffee maker udah le..mane nk dpt stok kopi best eh?

Page 132

Lunch harini ditaja oleh mr and mrs solja. And i like baju t pink mrs solja. Hehe thanx sbb menjamu kami nasi lauk kenduri..sodap hingga menjilat jari gitew

Cantik rumah yg baru dibeli n diduduki oleh pasangan solja ni. Mcm ddk dkt sunway lagoon...

Ok...dpt jgk ggo berkumpulkn.. Insyallah nnt kita kumpul lg ye










Page 125_2

Ish...ni musim kemerdekaan or musim mengundi? Budak macam-macam ni memang..ada je aktiviti dia.

Aku br balik dr bemban mlm tadi..tgk dia tgh hyper dok main dgn bendera...bkn bak tido asik lah nak bertekak dengan org lain. Tak reti dok diam betul.














Harini kitaorg boring giller plak kt rumah ni cz bdk macam-macam yg mashhaaam xde...lepas mengundi pagi td..derang blk segamat plak cz ibu dia nk mengundi plak. Dia ade serabut..dia xde rase pelik plak sbb xde sape yg blh disakat sampai melalak. Well tu aktiviti kitaorg sakat dia sampai melalak.manje sgt dgn atok..menyampah je kadang2 sbb mengada dan reti ddk diam. Ade je aktiviti buat org nk menjerit.

Page 125

Kejadian tgh semalam masa aku odw blk alai.masa ni dh sampai kg. Bukit duyung...tengah melayan lagu terima kasih by iamneeta...sbb aku tgh struggle nk cari tajuk lagu tu...sekali mmg tgh fokus kt tpt kejadian...tibe2 nmpk org mcm terpelanting.serius terkujat...nk slh siapa aku pn xpasti...jln tgh sesak sbb belah kanan ada kenduri kawen n belah kiri tu petrol pam..dan kt situ mmg kawasan bg laluan pd side sblh utk ke petrol pam...jln kete berderet..kancil tu xperasan motor tu tgh laju.kancil nk ke petrol pam..motor pon slh sbb kotak kuning tu kn kena bg laluan...motor nk jln terus tplaju sgt.kena lah slow..2-2salah... Rela yg bertugas pin mcm xde fungsi aku rasa. Macam2 hal. Makin pjg lah barisan kereta time tu.. Huh..cuma nk kate 45min kot nk lepas kn kereta aku dr jln tu..adoi..jem di melaka di mana2 shj