Skip to main content

Posts

Showing posts from January 30, 2009

Bas Oh Bas!

Kalo nyah sazz nyanyi lagu "Bangun pagi Gosok GG, Xyah Mandi" tapi aku kene nyanyi lagu yg lirik dia kene modified sikit



"Bangun Pagi,
Kene Mandi,
Gosok GG,
Pakai Baju,
Pehtu Kene Bukak Pintu,
Turun Lift,
kene lari,
kejo tren,
cungap-cungap
tunggu bas"
hehehee




Sekali pakcik bas lak nyanyi


"Minggu ini,
aku tensi,
kene keje seorang diri,
asik kene maki,
timing asik lari,
penumpang sume benci"



aku mmg hangen tahap gaban lah kan pagi tadik..sbb aku kuar macam baser...awal lagi adelah kan..tp kan...tu lah...lumrah kehidupan menggunakan public transport ke keje ni...mcm mane lah org nk sokong seruan kerajaan guna kan public tranport sebab nyer public transport kat malaysia ni punye sistem mmg tah hape2 xleh nk di follow ok! kang kowang yg hazab kene tolak gaji..sila2 mane comp yg strict, kene buang keje..haru ke x haru kan...seb bek company aku kene isi borang jek..xpe lah jugak..tp kalo selalu..mau aku kene sembelih jugak ngan comp aku tu aku rase kan...



dah lah aku …