Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2009

Sarawak - Part 6 [Sampan@Waterfront]

Nek sampan kat waterfront utk ke kampung seberang [kalo xsilap i name kg tu Kg. Boyan].. kire nk ke My Village barok or kek lapis dayang salhah senang lah ngan ade nye sampan ni...

bak kate Khatul..ayah dia citer dulu seposen jek tambang nye...skrg ni 50sen.. memule Azim kate 20sen...so mlm first kami kat situ nek sampan murah lah kan...

& bile khatul ngan hubby nye nk g beli kek lapis....ade lah makcik dr Melaka jugak tny..dia citer lah yg dia xtau..& anak makcik tu kot tny...mereka 4org..pakcik sampan tu kate RM2..ke pelancong kene kelentong? hahahahaha lantakkan ajek....

selagi xkene RM2 sorang...xdelah melampau kan..hehehehe

Marvick kate dia xpenah naek...same lah mcm Azim..kalo xkerana kami..mmg dia pon xkan naek punye...ahhahaaa pape pon Marvick kene try lah..senang nk bgtau org rege nek sampan tu bape kn..ahaks

Sarawak - Part 5 [My Village barok]

Tempat makan yg Per-1 aku serang...

thanx a lot to Azim..kalo tiada dia..mmg lah aku makan kat foodcourt Waterfront tu sajok..hehehe

mmg best..tp kat Village Barok ni...Sayor Midin dah abis..xdapat lah merasa mlm tu....tp makanan kat Village Barok ni sodap2 jugak...

Jalan-jalan cari makan pon dah penah serang situ [aku tau sbb ade nye gift JJCM kat Village barok tu]

Kami order set utk 4org nye makan..tp byk gillak ok! seb bek semua org tgh kebulur..maka....licin oooo semuanya...ade kerapu 5 rasa[xtau nk ckp rase dia camne..sbb byk sgt smpai 5rasa kan :P], sayur campur, udang goreng cili, sotong goreng tepung, tomyam campur & air snd pilih..hhehee pehtu azim order Linut utk kami rase....sedap jugak...aku layan jek..mcm makanan baby aje...heheh tp Linut ni leh makan ngan mcm2...sos ala2 sambal belacan or maybe kalo lawan kuah air gula./.lagi layan kot...memandai jek aku nih.,...tp seyes...smpai tpt org kenelah rase makanan depa kan...

JoM CuBe LinUT


My Village Barok ni..mmg bukak malam aj…

Sarawak - Part 4 [Ringkasan Perjalanan]

25 April 2009

1.15pm - aku nek bas dr KL Sentral ke LCCT
1.35pm - Bas bergerak ke LCCT
2.20pm - Bas Sampai di LCCT
2.30om - Check in kat counter R41
4.35pm - flight berlepas dr LCCT
6.20pm - kami mendarat di lapangan terbang Kuching
6.35pm - Khatul & da geng smpai utk pick up aku ngan Lyza
7.00pm - Check-in di Hotel Tune [check in sajok...xsempat angkat barang..sbb kelaparan..ahaks]
7.30pm - Dinner@My Village Barok [seberang sungai Waterfront tu jek]
8.30pm - Nek Sampan seberang sungai utk ke Waterfront
8.45pm - Ronda2 di Waterfront [macam-macam adaaa]
10.00pm - balik ke My Village Barok utk nek kete & balik [before balik..ronda2 tgk city cat dulu :)]
11.00pm - smpai Hotel....zzzzzzzzzz

26 April 2009

8.30am - Azim pick up kami di hotel & jalan2 carik brekpes di pasar Satok
9.00am - membeli belah di pasar satok [layan...mcm2 ada]
11.00am - bergerak ke Taman negara Bako
12.00pm - Naik boat ke Taman negara Bako
12.35pm - Sampai di Taman Negara Bako [kami plan utk tgk periuk kera + Proboscis Mon…

Kita Minom Dulu

Aku upload gamba td..tetibe terperasan ade persamaan ngan gamba lame?

dulu mmg aku nk belajar maen guitar..tapi skrg....
Amacam ade gaya "Man Kanan tangan berbedung TAK?" [ade hati nk tanding ngan Man Kidal..ahaks] Verangan!!!!!!

aku rase...belajar maen SAPE ni lagi gerek sehhhhh

seyes menarik...lah SAPE nih...tone muzik dia pon sangat layan~~~~~ [ni dah terkene virus sazz [bkn virus ba alib bi ok!..di mana melayan kn semangat patriotik..:)]

Sarawak - Part 3 [Ahli Rombongan]

Trip kali ni...

Aku serang Kuching, Sarawak..

Dengan menaiki Airsia...mcm baser lah kan...beli tym offer...tambang nye ala2 mcm nak ke terengganu jek..[tp ni nek bas lah]...seyes murah tau! xmenyosal beli..even poket kosong lah...trip ni leh dikategori trip gamble aku jek..sbb nye...bkn mcm trip len yg mmg ade paperwork vagai..trip ni..ala2 "Redah Aje" sbb nye..aku xdek lah simpan2 duit vagai..aku redah jek ngan ape yg ade dlm poket cabok aku tu...but alhamdulillah...semua selamat...

perjalanan dr LCCT ke Kuching, Srwk hanya mengambil masa selama 1Jam 45Min jek...kejap jek kan...nak balik melaka pon makan 2jam dlm bas...ni nek bas tp versi bas di udara..ahaks

utk percutian kali ni...aku & da geng menginap kat Tune Hotel which Airasia punye jugak...
Welcome tu Tune Hotel, Waterfront, Kuching
Dr pandangan aku,

Tune Hotel ni ok! but rege mmg dia tulis murah ma...RM9.99 [lbh kurang lah] tp setelah add-ons kos2 laen..makan rm30 jugak pernite/pax hehehe tp ok lah...style ala2 backpac…

Sarawak - Part 2 [Gambir]

ok lah uols..
aku kasik warm up citer pasal sarawak ngan story mory bout gambir

Apa itu gambir sarawak?
Gambir Sarawak Asli ialah sejenis getah kayu yang hanya boleh didapati di Bumi Kenyalang (Sarawak). Ia diperolehi di dalam hutan tebal kawasan pendalaman di bahagian ke-4 iaitu Long Panai, Marudi, Sarawak. Ianya boleh menolong anda dimasa kecemasan di waktu malam mahupun siang hari.
Mmg dia ubat kepada mcm2 jenis penyakit...keberkesanan nye aku xsure sgt...sbb lom penah cube...

menurut cerita pakcik yg jual itu..ianya boleh digunakan utk:-
1- sakit GG [ni lah sbb utama aku beli jugak menatang nih]
2- gigitan serangga yg berbisa
3- resdung [ni aku nk cube jugak]
4- mslh jerawat [maybe dia leh digunakan utk mengeringkan jerawat kot]
5- byk lg...malas nk ingat..janji yg sakit GG dah tersenarai..ahaks...

ya...aku beli...gambir ni yea kengkawan...jgn JELES...terutamanya kak sharna...jgn nk goda2 I plak tok pinjam semalam dua gambir ni..ahaks...

alah murah jek..uols leh beli online kalo mau...link ny…

Sarawak - Part 1

ni gamba lyza pose sambil surf depan butik carlorino..heheh geram aku..sbb hand bag aku nak tu ade..segan nak snap pic nye sbb sales gurl tu dok tgk..hahaha


salam uols,

aku selamat sampai sarawak kui 6.20pm sabtu lepas...flight delayed 15 min..coz suppose kul 4.20..tp 4.35pm baru lah berlepas..sbb nye dia smpai lmbt..hehehe 4.10pm smpai...pehtu teros berlepas blk..kental nye lah kan...

sampai jek..,.khatul&imran yg smpai tgh tu dah tgu ngan kawan dia si Azim..which akan menjadik tourist guide kami sabtu & ahad,..hehehehe

xde lah sosat kan..


tym nek flight aku ngan lyza selambe dok mane kitaorg nak dok...tanpa sedari rupernye...ade no tpt ddk cam bas kan..amik ko..seb bek tersedor bile org dok tgk2 no kan...hehehe ni lah no seat aku..layan kan tgk terbalik2ok lah nnt citer yg ken aku smbung kemudian yeaaaa

Salah Aku

Aku xtau mcm mane nk gambarkan perasaan aku pd waktu ni sebabnye aku terlepas yang ini...ohh TIDAKK!!

tapi MEMANG kesalahan aku lah..sbb dah lame xmasok forum fotomedia ni & TAK ALERT Langsung pasal nih...aishh aishh

xpe hope ade lah lagi program macam tu & ade rezeki lak utk aku join...fouhhh...hope ade lagi...


nota kaki: Tgh pikir nak outing kat mane? & nak shot tema ape?

Yuran Sekolah

MMg benar kah isu ini telah melegakan semua pihak?

adekah ianya benar2 mengurangkan beban ibubapa/penjaga?

Awal tahun haritu mmg kite dah kejutkan dengan berita baik ni..semua ibubapa/penjaga bersyukur..LEGA

Pasal isu Yuran sekolah ... Cerita satu | Cerita 2 | Cerita 3 [aku rase citer 1&2 same jek..cume dr blog yg berlainan..hehehee]

bagi cerita 3 "Sepatutnya ada penjelasan dibuat oleh Kementerian Pelajaran sekiranya yuran yang dimansuhkan hanyalah yuran RM 4.50 bagi sekolah rendah dan RM 9.00 bagi sekolah menengah.'" betol tu suppose dia kene highlight yuran yg di mansuhkan tu yg bernilai yg tersebut seperti di atas...

aku bangkitkan isu ni..sbb nye...mcm nak bayarkan yuran sekolah adik aku yg bongsu tu kan....sbb nye aku dah set dlm mind...murah jek..yuran SPM pon dah dimansuhkan kan...mcm mampo jek lah kan nak bayor...tp sangkaan aku meleset sbb nye, bile adik aku tunjukkan kertas senarai yuran yg kene bayor....mak eihhhh...tak seperti yg ku jangkakan...nilai nye...aku…

Dear Mira

I think diz one sesuai tok ko!

hehehe layan kan ajo k!


kalo situasi cam aku....

kene ubah sket kot...:P


nota kaki: kalo boss aku tgk mmg mamposs aku kene nyorok bwh meja lah jwb nye...[tapi gamba baby ni cute kan?]

ntah ape ape aje

Tetibe masuk mood nak masuk AF19 nnt lah..maka aku nk wat prektis dulu [ade 12taun lg :P]...tapi kan oleh sbb motto AF7 adalah Transformasi...maka, next-next year nyer pon aku nak gune transformasi nyer version..di mana aku nk request lagu yg aku nk nyanyikan jek..xmo dengar ape cekgu cakap...nak nyanyi style sndr & lagu yg aku pilih sndr...sbb xleh tiru style artis yg sedia ade kn...

ok lah makcik-makcik, pakcik-pakcik, kakak-kakak, abang-abang, adik-adik & kengkawan sekalian... semoga ape yg aku perdendang kan ni akan menjawab semua persoalan kowang yg wat aku malas nak jawab dah....pepaham kan aje lah sndr yeaa...so, dengar jek lagu i ni..sila hafal & hayati yeaa...kang cekgu I-da marah..sbb xde feel mase nyanyi..mcm mane penonton nk menjiwai lagu yg dinyanyikan kan....

ok pedulik kan ape org len nak kate..aku xsuh pon kowang vote aku..aku mintak simpati kowang utk aku teros berada dlm AF19

uiks ramai sungguh yg lulus cemerlang dlm audition tok af19 ek..

owh kowang xcaye eh…

Aku merepek jek nih!

Jalan-jalan..tgk kat cermin pandang belakang even org xkasik pandang belakang..tym memandu kene pandang jugak kan..

maka,

aku ternampak lah..org yg menaiki kete belakang aku tu..gile rancak berborak smpai toleh kiri kanan lah kn...

lame jugak aku peratikan depa..last2 otak aku berpikir..seperti pernah ku lihat org itu..hehehe ruper2 nye mmg baser tgk..sbb mereka adelah senior sekolah aku....

rajin betol lah mereka ni kan...dating2 together2 tym coti2 nih...

oleh sebab, lampu merah tu lame sgt aku snap lah sekeping gamba mereka yg xbape nk clear..sbg bukti cerita ni..hehehe

Ahmad Afiq Darwish

Aku xsure nak spell Darwish cam ni ke Darwisy camni..hehehe taram ajolah..janji ade sket2 sebutan tu..ampun ya Audi Diayan...aku men tibai ajo spell name anak ko nih..hehehee

Plan nk bermovie kononnye..selamat aku cancel sbb excited nk menjenguk budak kecik nih...actually nk g melawat dulu baru ke wayang..tp .. sila maklom..aku kalo dah jumpe si audi mmg xkenal siang ke malam..dia pon lupe diri yg dia tu dlm pantang sbb gelak sakan..kalo sakit pastu jgn salah kan aku yea..hehhe

xdek lah...aku smpai umah dia dah kui 3 lebih ptg..sbb jem otak aku pikir nk belikan hadiah ape...



pehtu bile sampai umah dia..ade org len..iaitu kawan seopis dia mai..kene take turn lah..aku suh dia entertain kawan opis dia tu dulu..dah 4lbh ptg baru lah mereka pulang..ha baru lah smpai turn aku lak nak meramas mesrass ngan tuan umah..cam baser..aku kalo dah jumpe audi..pehtu jumpe mak dia..mmg xhengat dunia lah ari dah nak senja ok! hahaha prung prang,.prung prang,,dah kui 7pm..kelam kabut aku...

mintak diri..peh…

Suratan Atau Kebetulan

Gossip oh Gossip

nak kate lawak ke idak tu ntah le...

tapi aku tergelak jugak lah bile 1st time dpt tau

& bile teringat balik pon..aku akan tergelak...

sebab nye...

semua tu kebetulan yg TAK disangka...

tapi...

entah kan mereka perasan atau tidak..

yang pasti...

mmg aku pasti...

aku perasan akan bab tu..hehehe

ok, cerita nya begini.....

mase zaman sekolah..alah std budak sekolah lah kan..kompem lah suke verangan nak jadik dewasa...lebih2 lagi sekolah aku kan semua perempuan..maka, skandel2 ni kurang lah kan... yolah ko nk digossipkan ngan sape kan..paling2 pon ngan kakak angkat [uikss terangkat ke?] xke mana kan...

ok citer ni mase form 5 lah...kire paling hampir..even dah 10taun berlalu[terasa tua nya aku]..kire ni mmg memori plg kuat aku ade..hehehe oleh sebab sekolah aku ni perempuan, bile ade jek name lelaki masuk dlm topik borak kosong kite org..kompem name tu akan jadik HOT ok! mase semester break..alah yg cuti seminggu ke 2weeks tu kan..budak kelab usahawan ade kursus kat mane tah perli…

SLE - Systemic lupus erythematosus

Bile dah ade org sekeliling yg dikenali menghidap sesuatu penyakit,..baru lah aku terkedek2 nak amik tau kan...2 la lumrah kehidupan..kalo tak..jgn harap lah nak amik tau...tp yg ni aku sgt lah seriau or maybe lebih senang ckp...aku jadik takot + sedih sebab nye... my best fren dr sekolah... yg selama ni aku nmpk luaran dia sihat walafiat + ceria...tanpa ku duga dia menghidap SLE [plez jangan tanya siapa ok!].... nak harap dia ckp..jangan lah harap ok! tayang muka toya dia 24 jam ajolah..

Thanx to mak dia yg sanggup berkongsi masalah tu ngan aku...now i know why ... why... & why..pape pon aku hny mampo berdoa dia di panjang kan usia & hidopnya dirahmati..amin

betollah " Hidup ini tak seperti yang dijangkakan " & "kita hanya mampoo merangcang, Tuhan yang menentukan segalanya"

--------------------------------------------------------------------
**sesi memahami maksud SLE**

Lupus eritematosus sistemik(SLE/LUPUS) adalah radang teruk (keradangan kronik) yang dis…

Di petang Jumaat

Ape yang aku ingat hanya lah...

Jam

Jam

Jam

Tik Tok Tik Tok

10minit jek lagi...

yeay Malam ni balik melaka lagi!!!!!

best nye...sbb nak makan kuih lempang...hik22

ngalahkan org mengidam..

pape pon uolss...hepi holiday...

bg yg kene kemas umah...selamat lah sedut semua jenis habuk

yg mane xdpt balik kampung...pasrah ajolah....

sape2 yg plan bersenam tok kesihatan jgn lupe lak..."plez remove this statement - TILAM PANGGIL AKU" gut luck ya!

sape-sape kene dok kat KL yg serabut nih...bek g lepak depan TV...fenen oooo ngan KL nih..xpon g mid valley ade fashion show...

owh sape2 ade perjanjian TuT...sila lah..... jgn sampai kan**o* udah le kan...

sape2 nak jalan2...sila berhati-hati..mane tau terpijak tahi anjing ke kan

& to all.... semoga ur 48hours dpt kembali kan tenaga yg hilang....selamat tido lebih uolss...tata

Lelong..lelong..

dah jadik pemborong plak aku nih,...

ok lah...

lelong1

lelong2

lelong3

Beli rumah percume Lori..

sape cepat dia dapat...

lalalaa

nak puas ati...si tengok gamba yeaa...



kalo berpuas ati...

please call 1-200-300-400-500-600-700-800-900 kompem sore itik kepit puan sunplawer akan menjawab....

nak tau rege...sila tny pd operator yg jawab tu nnt....

SAPECEPAT DIADAPAT.....

Movie OH Movie Part 2

Korang penah rase macam org ketagih TAK? owh aku xmaksudkan ketagih dadah or arak kan... aku cume nak tny..ketagih ngan wayang? hehehe

Dulu....

Mase belajar lah... aku ade geng wayang ..si Cdah namenye...aku rase tetiap minggu..xkire ari ape...janji ade peluang & keinginan...kami belasah jek....semua jenis citer kami layan ok! dr yg bangang ke yg best...sume-aku-on jek...pehtu xlame lepas tu...aku jadik kureng ngan wayang...sbb aku kate kureng sbb tahap ketagihan aku tu menurun secara mendadak nya...seperti ini



dan kini .. graf ketagihan aku menaik kembali...[sila rujuk graf kat atas jugak]- aku dah ubah sbb graf lame...ila kate ade sikit unsur kelucahan...tp aku masih lom dpt tangkap..tang mane yg lucah tah,...aku masih blurr setakat nih.....

oleh sebab, 2weeks ago, mase aku blk kg..aku xdpt melempiaskan napsu nak tgk wayang tu..maka, aku nk plan plak utk minggu ni...kite lihat nnt..aku hny merancang..tapi tuhan menentukan..lagi-lagi mende lagha camni kan....kompem sukar tok mendpt k…

Rapid KL

Allo eberibodi...

dulu kan i dah janji mo cerita bout rapid KL nih...

Rapid KL ni pengangkutan paling glem dlm KL ni... erm kalo bas..worth lah..sbb tiket bas leh digunakan tok 24hrs lah... rate dia as gamba kat bawah ni....
pehtu nk tau laluan dia utk setiap no bas...sila rujuk ke www.rapidkl.com.my semua ade kat situ...

jadual mase dia plak..std KL lah..selalu jek aku hangen..but xdelah smpai 2jam menunggu kn..setakat sejam lebih tu baser lah..& one more thing...pick hour cam nk g keje & blk keje..kompem berebut men tolak-tolak..seb bek xtarik rambut tau...

i paling hangen kalo bab I*d*n ade sekali..kompem lah ko akan rase sakit ati..depa tu bkn ade perasaan perikemanusiaan kn.. main redah teros ke depan jek...

so far, ok lah perkhidmatan rapid KL ni..even selalu jugak aku rase sakit ati kn..hehehe tp std lah..xnak rase sakit ati..nek kete sndr..drive sndr...kompem sakit ati ngan traffic jem plak..hahahaa

ok lah uols....selagi nak jimat..maka rapidKL dihatiku... gigih tau aku kump…

Kite Semua Pemenang!

GGO's @ Bowling Cerita 1:

Plan bowling ni baru jek lagi..tp plan asal aktiviti ni on 18-Apr-2009 tapi kami kene awalkan atas sebab-sebab tertentu..seb bek ahli GGO len ok jek ngan Date baru tu kan...maka, turun lah kami beramai-ramai di pagi Ahad yg permai di Cineleisure Damansara....oppss pagi ke? oh I sampai pagi lagi kan...tapi yg len.....

GGO's @ Bowling Cerita 2:

HSM & abg Soljar - 10.00am kot dah smpai... [on time tau mereka ni..al-maklumlah berdamping ngan abg soljar yg sgt ketat disiplin...nya]...
Kantan - 10.40am..hehehe setelah aku ronda2 kat bukit pantai...pehtu g isi minyak vagai..ingat kn smpai lmbt sket..semua dah ade kn..tp aku lah peserta ke-3 smpai di garisan penamat..chewahhh dapat
Sunplawer&moose - 11.30am..cett aku dah smpai baru nk gerak dr shah alam..sungguh xpatut kan...
Kenanga & Kemboja - 12.++pm cissss....ade ke ptt dia tny..ehh bowling arini ek? hampehh hampehh lah kan..seb baek..mood naga aku aritu agak kesejukkan sket...kalo idak..kompem dah …

Setel sudah...

Happy Anniversary Khatul & Imran...

Last Saturday, alhamdulillah..berjaya jugak aku shot utk pasangan bahagia ni...gigihkan nak posing-posing kat putrajaya sempena 2nd anniversary depa nih...

seb bek pg pagi..sbb ptg ujan lobat gillak lak...pape pon to khatul & imran..semoga berbahagia selamanya...& semoga dikurniakan zuriat yg soleh & solehah...amin...

Nota kaki: thanx to khatul sbb bg aku experiance handle shoot outdoor begini...

Teringin...

Sesekali ku rasa teringinMelewati hatimu yang dinginMendengar keluh resahSemenjak kau kehilanganku

oppss silap channel lah...aku bukan nak nyanyi lagu nih..tp....aku teringin nak....nak .... nak... alamak... lupe plak...jap eh***


owh ok.... aku teringin nak...

tadaaaaaa.....


makan kuih ni..even baru jek 2 minggu lepas makan..mase aku balik kampung tu kan..tp nak lagi lah rase nye...sbb ni lah kuih pebret I tau... al-maklomlah org kampong kene lah sukak pd kuih kampong jugak..len lah...org bando..dok makan kekcawan jek kan..

xpe nak call mak lah..suh dia sediakan air gula tu siap-siap..nnt aku nk buat senang sket...owh lupe air gule tu kene sejukkan..lagi sejukk lagi baguih..hehehe

ok....dah terbau-bau kat idung aku aroma kuih nih....erm pehtu nak makan puteri ayu jugak lah..ish..ish..napsu..napsu...

Lawak seposen

Ok tarik nafas....turun...tarik...turun...

1...2...3...bace lah....

**Suatu hari Di KLCC**

Satu hari ketika baru saja tiba dr kuantan, aku singgah sekejap di KlCC.Aku ada something utk dibeli. Ketika aku sedang melihat brg dikedai,tiba-tiba perut aku terasa memulas.Apalagi aku pun terus bergegas ke tandas kat level satu.Masuk saja kat situ,aku tengok ada 3 bilik air.Satu tu bertutup,so aku pegi yg disebelahnya. Baru saja aku duduk,aku terdengar suara dari sebelah "Haa,camna sekarang ?" Aku pun bukan suka nak berbual ngan org yg aku tak kenal kat tandas tu.Ntah camna, akhirnya aku balas juga "Ok gak ler" Kemudian suara tu bertanya lagi "Ko nak gi mana ni??" Iskk..Aku mula rasa musykil skit..tapi aku kata "Aku nak balik, singgah sini nak beli brg sikit" Lepas suara tu bertanya lagi "Bila ko nak gerak ni??" Aku selamba jer kata. 'Lepas aku sudah ni,abis beli aku chow la". Kemudian aku terdengar lagi suara org sebelah tu berkata &quo…

Tahniah Nabil

Malam smlm..xdapat aku tgk Si Merlin ku yg ensem...tp aku dpt tgk Nabil angkut 3 trofi.... Tahniah Nabil!! it's ur turn plak...kire zaman ko lak lah...zaman mawi dah berlalu...Xpe Mawi..ko dah dpt Isteri yg comei kan..hehehe & dah jadik jutawan kan..xpe skrg turn Nabil plak...sape kat Pelawak xditerima dlm Industri glemer ni kan..xpe dah Membuktikan..yang Pelawak pon ade classs!! cayalah.......

Nabil Y trofi nya...[gamba dr bharian.com.my]

Keputusan utk "Abpbh 2008" :
Siti menang tanpa rase tergugat ngan pencabar nya...dah 12 kali..12 taun..trofi tu dia punye..hehehe pape pon..aku sukak giller baju dia mase dia nyanyi lagu Di Taman Teman...aku suke jek lah tgk.. sbb aku xleh pakai baju camtu..kang ade yg jatuh rahang xpon ade yg tercabit jantung plak..xkenal mane 1 siti..mane 1 yun..hehehe:P

owh pasal nabil lagi.... erm pape pon aku doakan semoga ko berbahagia ngan si irma..nampak cam serasi jek..xpe aku restu jek hubungan kalian [mcm aku ni ex-GF nabil lak rupernye...he…

Movie OH Movie

Finally, berjaya jugak aku tgk diz movie..setelah beberapa kali tertangguh disebabkan masalah2 yg xleh dielakkan or sengaja mencari alasan sbb malas yang sebenarnyer....

So far, diz movie best...aku enjoy jek..even asalnye..mmg mengantok giller..al-maklom lah aku belasah beli tiket midnite kn..amik ko tiket kui 12.00am ok! kan tu tym aku membute,..tp gigih punye pasal.....

Even aku dah masuk kategori lambat kan..tapi aku berkesempatan kan tgk citer ni kat cinema kan..kan..kan...xyah beli DVD kan? hehehehe...xpe bior lambat..janji puas ati jugak!!!!!

Aku ajak kak ayu...asalnye miera join jugak..tp dia kene gastrik kan..ko tido kat umah ajolah yeaaaaa...hehehe before muvi start aku nye mate..dah nak katup dah..tp seb bek...lah starting citer dah interesting..maka, aku dpt melepasi waktu-waktu genting ngan tabah & berjaya 100% sbb aku xtido yeaa dlm wayang pd mlm itu..hehehe

----------------------------*
Citer dia pasal si Rebecca Bloomwood yang kaki shopping... sebabnye...mase zaman kana…

10-Apr-2009

Dear Emak,


Happy Birthday to you,
Happy Birthday to you,
Happy Birthday toMak,
Happy Birthday to you.

Nota Kaki: Semoga emak..diberi kesihatan yg baik + dipanjangkan usia...amin...& Luv you so much..muahh* muahh* muahhh*