Skip to main content

Posts

Showing posts from February 4, 2009

Cerita Tertangguh

Xsempat nak mengarang nih..hik33

tapi masih nk curik mase mengarang...before masuk ke bilik training tu utk berangan..aku siapkan dulu citer ni sebelom citer ni basi lak..erm start ngan citer

*Ahad yang damai*

sebenor-benornye, ahad tu mmg xdek plan ape2..aku mmg dah plan nak membuat taik mata sbb aku kene kumpulkan 3kati taik mate..supaya..badan aku fully recovered balik dr keletihan..errkkk ni ala2 tido 24jam tanpa bangun lah ek...tapi pagi tu aku dikejotkan oleh SMS DiDi..dia ajak poie Nilai 3 tok setelkan barangan gift utk wedding kakak dia bulan Mei nanti kan..so, aku pon mmg xdek plan pape selain membuat taik mata pon setuju lah kan...

aik...aku pelik..cik kak tu xkeje ke?aku pon soal selidik lebih kurang..ruper2 nyer cik kak tu MC..kekeke ok lah tu...dia dok risau pasal nak carik gift bagai tu kan..so, dia plan nk carik brg pehtu buat sndrik..ahaks...Mama nye mau yg berkonsepkan "Tuala" alah trend org kawen skrg kan..kasik cenderamata intead of bagi telor bg tradisi dulu …