Skip to main content

Posts

Showing posts from October 30, 2008

Training - Portable Flash [Group Photo]

Oklah kak sharna..aku amik pics ni dr Forum FMDC yg mr.azmi yg di up kan dlm forum FMDC... sbb mmg shoot group photo pakai camera dia jek..sbb dia dah setting baek punye..huahuahua..behind da scene nye aksi xdek ok! I focus belajar..I kan beginner..huahuahua

Aksi 1
Aksi 2

Aksi 3

Aksi 4

Aksi 5

Note:memang niat aku letak gamba kecik jek..kang abes sume korang scan..hehehe

Shoot For Fun lah

Aktiviti : Shoot For Fun
Organizer : Photoskol.net [Mr.Adhadi]
Ahli yg join : 7+ org [seyes ramai]
Model :8 org
Tarikh : 18 Oktober 2008
Masa : 8.00am-3.00pm
Lokasi : Tasik Perdana,KL
Objektif : shot for fun..tiada paksaan..sume nyer redah aje & suke suki sajoks~~ huhuhu:P


Ni grup photo utk" SHOOT FOR FUN"
seawal 8am..aku dah smpai ngan bantuan pemandu aku iaitu Si Mira Hakkinen..kalo aku poie sendirik kompem lah sosat tah mano2 ajo eh...hehehe aku ni dah lah xtau pape info kn sbb aku xbukak pon forum photoskol 2..hehehe aku tau dr DD..tetibe cam nk join even DD xjoin..lantak arr.gamble jek..tp cuak jugak sbb xkenal sesape kn..erm tp ty aku smpai 2..erm cam lelaki jek ... dah mule cuak..tp aku xnmpk lagi mr.adhadi..so, aku lepak ngan mira dlm kete..smpai lah 8.30am..lagi sekali aku cuak..sbb aku g jengah seyes xde batang idung..amik ko..nak gamble dgt kan..hehehe seb baek bro adhadi pong smpai..so, follow jek dia..pehtu barulah kuar beberapa ketui org perempuan..ha amik ko adelah…

Training - Portable Flash

Aktiviti : Portable Flash for Beginner
Organizer : FMDC
Ahli yg join : 30 org
Model : 4 org
Masa : 4.00pm-8.00pm
Tarikh : 25 Oktober 2008
Lokasi : Dataran Merdeka
Objektif : Mendapat kefahaman pasal Portable Flash + kegunaannya + cara menggunakannya + belajar sampai pandai..hehehee

Aku join aktiviti yg di uruskan oleh FMDC iaitu Mr. Amin ngan sifoo-sifoo yg len [jaggat, acai, bubba, zul [betul ka name dia] + yg len-len aku xbrape nk ingat..kang sebut salah name plak]..enjoy jek rupernyer aktiviti camni..mcm2 leh dpt..leh share ilmu..yg penting dpt ilmu byk dr otai-otai + geng2 seangkatan..actually aku ni xdelah bukak forum 2..tp dpt tau dr DD..si fit lah kan yg roger..hehehe

So, after pikir memikir..aku join..tapi kene kelentong sket ngan mak aku lah..kate ade training..if aku kate training shoot gamba..kompem kene bambu..almaklumlah..mak aku bkn nyer suke sangat pon ngan hobi aku ni kan..hahahaha layan ajo..tapi xdelah mak aku menghalang..cume maybe sebab rege equipment dia yg mahal 2 mak ak…