Skip to main content

Posts

Showing posts from May 16, 2013

Page 136

Ok ni kopi hari khamis minggu lepas


Dan aku dah try latte kat mcd selasa lepas and sabtu lepas bedal latte kat coffee bean.

Tak tau apa lah wabak yg menular dlm badan..aku jd ketagih kopi...

Kt mcd aku amik size large..kunun nk tapau blk minum kopi..haremmmm kat situ jgk licin...same goes to coffee bean..aku tapau hak large..amik ko... Ni penangan minum kopi hari2 kat vietnam...skrg aku dh mampu minum kopu..tp masih ada certain kopi yg aku xleh terima sbb nnt nebes sepanjang hari. Dh nebes tu nnt aku melalut rasa ada something bad nk jadi..poyo kan? well biasa lah wanitakan beremosi sket...wakaka..dah skrg dh meleleh ayaq liur ni...nk g cari kopi lg....jgn sampai aku terjebak beli coffee maker udah le..mane nk dpt stok kopi best eh?