Skip to main content

Posts

Showing posts from October 5, 2009

Raya Sakan @ Ila Ouse [Kisah Per-1]

After kenduri kawen kat PKPS, shah alam. sesampai kerinchi [kak nor yg anto kan coz tumpang dia] aku teros transfer ke kereta aku plak..hehehe sbb Jue (yg bakal menjadik penunjuk arah aku utk ke umah Ila) telah smpai kat stesen universitas...ape lagi...terpakse cargas lah kan.....

ape-ape pon..saje jek bg INTRO jek cerita ni....Sila lah layan kan gamba si Aariz yg excited sbb ramai giller aweks depan mate :p
Seronok tgk budak yg cool ni gelak..sbb dia terlalu cool..nk dgr suara pon payah..tp mummy dia kate...suare nye leh pecah kan keheningan malam area umah dia tu kan..hehehe

---------------------------------
**update on 06102009 | 10.02am**

jangan di tanya aku ade keje ke idak...sambil melayan keje yg wat aku peneng2 lalat nih..aku siapkan entry nih...

makan mase lame jugak aku nk siapkan entry ni kan

ok kite mulekan...Aariz menyalam "Selamat Datang" kepada geng-geng nye..ahaks
std..Mama Fizah...owez be the one yg sgt rajin melayan semua kekanak yg ade...huhuhu


tgk mulot bdk ber2 n…

Majlis Persandingan

Sabtu | 3 Oktober 2009 | Wisma PKPS

Masih tiada mood utk bercerita..

sila layan kan gamba terlebey dahulu k!

bertemakan Hitam & Putih...serius i lyk the theme...suke sangat
tapi kalo kat kampung..kompem kene sembur ngan makcik pakcik..kate nk berkabung..hehehe
mmg worth it lah ngan pelaburan yg telah selamat dileburkan utk majlis yg ahak superb..sbb pelamin cantik..deco deco deco dewan pon SANTEK saNGAT! [tp xdeklah glem2 mcm anak2 sultan kawen kan]

but makanan pon sedap2...nasik hujan panas lagik..seb bek xhujan panas diluar..kalo idak..kompem ramai yg demam panas lepas tu kan...

cett dpt dok kat meja VIP..xaci sungguh!


1

2

3

bermula dengan bismillah..langkah di atur rapi...

jgn tersilap langkah..
mau makan lantai jek aritu kan
:)



sungguh cantekl kamu
ala2 RATU gitew
[sila sediakan hadiah ape yg ptt..penat dah aku puji melambung2 ni]
ahaks

comeikan budak ber2 ni?


kalo aku mo pinjam baju ko...
kompem xleh masuk punye...
slim plak ko..bile nak kawen ni ek...
makan ati ke?

pelamin pon SANTEK jugak
semua lah…

Majlis Pernikahan

Bertempat di Bukit Jelutong [Address nye aku luepr...hik33]
bertepatan Jam 9.30pm [lbh kurang lah], tanggal 2 Oktober 2009 bersamaan Jumaat Malam Sabtu...

Cik Wan Noor Faridah sah bertukar status ke Puan Wan Noor Farodah..hehehe

alhamdulillah aku ngan Murni sempat berjumpe ngan Cik Wannor B4 bertukar status..hehehe

cerita selanjutnya...nnt aku update k!...skrg...layan kan gamba ni jek dulu....
[sbb yg laen dlm sesi penapisan :P]

u look so Gorgeous dear..
seyes laen bebenor rupe ko...
sampaikan aku xkenal dah..
seb bek mmg ko sorang jek yg nk nikah kat umah tu mase mlm tu kan
kalo idak..kompem aku dah salam ngan org laen :P

**tapi aku nak jugak kawen!**[berani sungguh ayat aku ni...mmg sah nak kene kutuk ngan ahli majlis nih namenye:P]

debaran pasangan sejoli..
Aku doakan ikatan perkahwinan ko ngan shuk [mcm ni ke eja name dia...mslh aku nih!] akan berkekalan sepanjang hayat...

antara kengkawan yg menyibok & same-same menderma haba di sekitar majlis..hehehe
berpeloh2 den nk menyusup2 dalam sesaka…