Skip to main content

Posts

Showing posts from September 26, 2010

tidur lagi best

Niat di hati nak update cerita...beraya bersama Synergycentric di tropicana...terbantut
niat di hati nak update cerita suprised birthday party mira pon terbantut
nak cerita pasal eksiden di melaka tgh tadi pon terbantut



semua ni kerana...gambar-gambar di dalam phone aku TIADA ye! sentap nye lah kan..tengah berkobar-kobar..sekali non ado yeeeeee gambar yang dah beria aku snap...

sekian, selamat malam sayang semua
nota kaki: dah nak dapat bahan utk berblogging sangat susah kan...phone plak buat perangai..ruper2nye memory dia dah full...muahahha snap jek xdelete yg lame & save jek mp3...rasakan..beria je posing...

Sementara teringat dan belum basi

Kawan: Hello, jadi ke nak beli tiket ni?Aku: owh jadik lah... Kawan: kompem ek nak beli tiket ni? aku nak buat sekarang ni. Aku: ha belilah, nanti bgtau lah harga dia bila dah convert ke RM...nnt aku tranfer ke account ko. Kawan: ko tengah buat ape? Aku: aku tengah tido. Kawan: ok gut nite Aku: ok tata
beberapa hari yang lepas, maybe penat sangat. sementara nak tunggu citer drama kol 10pm, aku pon lepak dalam bilik sambil baca buku. sungguh lah. ape nye penyakit mengantuk tu menyerang ketika itu, aku xsedar pon aku tertidur...sampai lah kawan aku call..dan perbualan seperti di atas...hehehe
keesokkannya, aku bgn, aku tgh phone celcom aku ade misscall...owh..cek maxis xdek plak...petang nya baru lah aku berkesempatan call membe aku yg memiscall aku...sebab boring menunggu orang di parking lot mc d, ampang. ni cerita lain..nnt ye...
aku: weh ko call aku malam tadi ek? kawan: ha ah aku: pasai pa? kawan: lah kan semalam ko dah jawab.... aku: erk? ye ke...aku xsedar pon... kawan: lah padan lah bila aku …

Sana sikit, cubit sini sikit

kali ini citer aku select secara random jek..dan cerita nya bermula begini....
Lepas keje, dah lah dr Jln Kia Peng tu, makan sejam setengah lah jugak aku nak sampai Tol Sg. Besi tu kan even aku dah masuk tol smart..huk huk...semput aku dibuatnye...eh eh tak....semput lah laling aku yg memang tgh athma tu..wakakaka dek kerana itu, mcm baser, aku puasa jumaat lepas dan berbuka dalam kereta..seb baek air mineral dari bulan puasa ada lg dlm kiete...belasah ajelah..selawat banyak-banyak..malas nk berenti nye pasal kan... minum seteguk..fouhhhhhhh kol 8pm baru sampai rumah..eh silap...kol 8.10pm ye....sampai jek terus capai pinggan..tp teringat maghrib nk sampai ke penghujung terus batalkan..padahal dah kene tegor ngan bapak..."Dah sembahyang ke belom nak makan" cettt potong stim lah kan...tau jek bapak aku tu kan...kekekeke
plan balik melaka ni kunun-kunun nak sambung beraya kan...tapi hampeh ye...plan tah ke laut mana tah...owh sebelom terlupa, tengahari tadi, tym aku tgk syiok la…