Skip to main content

Posts

Showing posts from December 24, 2008

Cerita Yang Menggemparkan Perasaan Aku

Mood sedih lak tetibe, sebab baru abis bace email dr membe aku..padan lah kitaorg call or sms ala-ala xdek response kan..rupenyer dia dlm kesusahan..masyallah..sebab mcm2 andaian kiatorg buat..hehehe sori yea ajar..ingatkan ko MIA lagi..xpon ko dah ala2 yg sorang lg 2...hehehe len kali hupdate lah lebey kurang..sekurang2 nyer kite org leh phm situasi ko.. xkan ko xkenal kitaorg lagi kn..risau ok, bile kitaorg try ctc tp xdpt pehtu xdek org response..so, last skali aku gune method email utk update ape2...sbb kompem dia akan bace..even setaun sekali pon kn..hehehe...



email yg dia reply ala2 mcm ni



1st email:
thanks for remind... nway... aku skrg mmg kat mlk jer.,... amek cuti since 2nd Dec.... Parents aku n my sis xcdent kat seremban... ujung bulan nov arituh... kete terbabas n terbakar.. alhamdulillah sume selamat.. tp mmg kene byk sbar la.... kalo kuar dekat2 takat jasin tuh okla...... tp kalo dh ke mlk nun...mmg aku xleh nk memenuhi jemputan.... ermmmm ekceli masuk keje balik today... tpp ra…

KPLI

Cerita sedih di hari rabu...aku dah cek result KPLI tapi hasilnya agak menyedihkan sebab aku GAGAL lagi..hehehe [sempat gelak ni] sorry mum.. xdapat nak merealisasikan impian mak nak tgk anak mak dia jadik seorang pendidik..kene cube lagi next year ... wahh dah lah umo makin lanjut...tp kalo ade rezeki 2 TAK ke mana kan..cube lagi ek... 2la len kali be prepared tym interbiu tu...hehehee jgn jadik sengal2 alam tym interbiu..hahahaha ko hengat interbiew jawatan programmer ke? huhuhu



xpe lah YUN cube lagi nnt..sape-sape yg nak cek..g lah kat link atas 2 yeaa...huhuhu :P mmg aku kene stay KL lagi lah jawab nyer..wawawa xpe BERNAS di hatiku..hak22



Nota kaki: so, kene focus ngan sesuatu yg lama yg baru bermula...pikir-pikir kan lah~~