Skip to main content

Posts

Showing posts from February 19, 2009

Hujan lah ..

Aku xtau nak watpe..keje mmg ade..tp 2 kene tgu turn eh..aku tgh tgu feedback dr BIMB tang text file yg aku anto..aku nk tgk outputnye...selagi xsiap tu..malas nk pkr yg len..lmbt lak depa ni nak reply blk...so, meh layan entry baru...aku type xlame..5 min jek pon

ha citer ni jumaat yg lepas...jumpe yam kat mid valley tok amik blk external hardisk aku yg tertinggal kat umah dia..hehehehe
so ni lah ahli jemaah utk lunch ari tu di pizza
* From left - Yam - aku - Sharna*

Murni marah sbb makan pizza..xboikot kate dia..tp bkn ke depa dah kuar kan surat penjelasan...kalo salah jugak..depa tanggung je lah kan...sbb dah malas pkr dah..kalo suh kak sharna..kompem kene serang little penang cafe..sbb mo teh ais..hik22
ni dia menu aritu...tp kesian yam kene CBB malam tu..maybe nasik dia tu kot..kekeke seb baek aku xlayan nasik tu jugak kan..hehehehe

Trend terbaru

Aku mule rase mengantok..sbb arini lunch makan nasik ngan ayam [mcm lauk sharna jek]..sambil2 nak lawan rase mengantok..aku pon layan bace email yg byk giller ni..& terjumpe 1 email ni ha..rase cam best nak share kan..so, layannnnn

Sape-sape yg suke TIDo..hehehe sesuwai lah sangat tok gunekan fesyen ni...

macam ala-ala tudung kan?
xyah nk pikul bantal tu kan..& xyah pikir nk beli tudung ape
ha senang kan nak tido dlm tren

wow dlm flight pon boleh ma...di mana-mana saja pon boleh

tah ape-ape tah: amacam ok x? hehehee...mcm2 lah kreativiti org ek...

GENG Pengembaraan Bermula..

Oleh sebab aku mmg teringin giller nak tgk..even tgh sengkek..tp aku gigihkan jua ke wayang mlm smlm..hehehee:P sbb dr dulu lagi dah tunggu...dulu plan ngan ejot..tp so, sad..ejot not around..jauh di sarawak udah..hik33 xpe ejot..bekorban utk anak bangsa ok..be a good teacher ok!

so, semalam aku g menonton sana DD ngan Mira kat GSC,Mid Valley lah kan..kedai runcit yg paling hampir dgn umah kami..erm...amik tiket kui 9pm..sbb nyer smlm tiket murah sket lah kan..almaklumlah hari rabu...kalo nk tgk selasa kene g OU lak..sbb carik TGV kan tok tiket murah..kalo tym belajar dulu..rabu or selasa adalah hari wajib wayang name nye..hik22 xpon belasah before 5pm..dpt student nye rege kan..hik22..sbb 2 dulu jadik kaki wayang & kene lak ngan cdah yg mmg kaki tgk wayang..jadik jek lah ber2..tp dila x, so, dila tinggal kat hostel or kat umah ajelah..hahahahaa [2la tym belajor kaye ngan duit PTPenipu kan..skrg hazab nak bayor balik ha]

------------------------------------------
*aku tambah pd pukul…