Skip to main content

Posts

Showing posts from September 29, 2010

Cuti yeay~

Apply cuti 3/4hari dapat 11hari hari cuti..pergghhhh baik punya iklan kan...

Sila siap sedia utk plan cuti yang lama, rancang lah percutian dengan teliti, bagi yang hendak ke luar negara sila pastikan, anda tidak di senarai hitamkan oleh PTPTN..huk huk serius best, orang selangor kena tambah sehari lg, sbb federal day tu, korang tak cuti ye...bagi yang beranak awal tahun, adalah sangat rugi bg tahun 2011..,muaahahahahaaa dan get ready lah ngan ongkos yg byk..boleh mula menabung dari sekarang, sbb tym ni kompem harga hotel & segala yg berkaitan dengan percutian akan naik sedikit dr rate asal... selamat bercuti ya nota kaki: jom honeymoon