Skip to main content

Posts

Showing posts from December 4, 2010

Geng Sepermainan

Tajuk takmo kalah kan, sekali tatap gambar, erm apelah kaitan binatang di bawah ni yg comel dengan erti geng sepermainan. Well, name pon budak kampung, mcm aku dulu lah. Kandang kambing ngan lembu tu mcm playground [almaklom lah, kat kampung mane ade taman permainan] huhuhu
Gambar ni aku snap masa ke rumah kak mass di Masjid tanah utk menemani sara make-up utk shoot outdoor dia last weekend.
Budak-budak ni main ngan kambing macam main ngan kucing, siap peluk vagai kan...kagum lah saya sekejap..huk huk...mcm lah xpenah ade experiance sedemikian, seingat aku, aku penah lah menyusukan anak lembu..opppsss bukak susu cap gantung ya...bg susu dalam botol, lembu kematian ibu ketika dia dilahirkan..maka, bapak kawan aku tu bagi lah susu cap everyday, bg dia minum pakai botol...canggih lembu tu..aku ingat lagi name lembu tu Khamis, sbb dia lahir hari khamis...abislah kalo si siti bace cerita si khamis dia..heheheee dah tu jek..berbalik pd budak2 ni..padahal masing2 dah bersiap ngan baju cantek n…