Skip to main content

Posts

Showing posts from June 28, 2012

Untitle

Dah lame tak membebel dan merapu kat sini. Asik post benda yg sangat straight to the point. Dah lame xbuat orang yg membaca bengang degan tajuk dan isi kandungan tak sync. Hehe well siapa yg kenal aku tau mcm mane aku sembang kan. Tgh2 citer topik A akuvtanya pasal isu C. . Orang tgh debat isu C aku tetibe mencelah citer B. Hehe and lepas tu aku tanya pasal topik D plak.siapa tg tak biasa dgn aku boleh dpt suhu bengang free je. Hehe

Mak aku pon selalu je komplen. Ade aku kesah kn. Tapi masa sek. Ren. Aku selalu je wakil sek utk pertandingan mengarang. And penah lah menang. Tak merapu pulak karangan aku ek..hehehe

Ok nk citer mlm ni xdpt jumpe ustaz comel sbb nk date dgn org sarawak. Oppsss. Nilah manusiakan lbh kn hal duniawi. Nak buat camno...nilah 1st time nk jumpe org srwk tu. Xpela ustaz pon dah sihat..haha so tak perlu risau.

Malam td tazkirah pendek dr ustaz pasal hadith dhaif. Hadith yg boleh diikuti tapi tak boleh dibuat hujah. Nk buat hujah hny boleh guna 4 buku shj iaitu al-…