Skip to main content

Posts

Showing posts from February 26, 2009

Teringat

Erm to all my fren yg same-same kenal kat bad@epul [Saiful Bakhtiar] - betol ke idak tah..ingat2 lupe lak name budak sorang ni...erm actually, dia kem salam [dgn lafaz assalamualaikum] kat semua yg mengenali...dia suh inform tyg dia dah slmt smpai kat Riyadh last week [dia dah bgtau before dia fly..tp cam baser aku xberapa nak ingat lah kan] hehehehe

ampun kan patik tuanku.....kelupaan yg TAK disengajakan oleh diriku...

menurut beliau, dia akan berada di sana selamat 2 tahun atau lebih dr itu..semua itu bergantung pada rezeki beliau di sana...

dan sehubungan dengan itu, setelah dikorek sehingga ke akar umbi....insyallah dia akan kembali utk seketika sekitar July 2009 nanti..utk perkhabaran yg lebih menggembirakan..hehehe

Maka, nanti kan ajolah yeaaaaa....

sebab

katenye,.......

"SUPRISED"

Nota kaki: suprised lah sangat..mcm lah aku xtau kan...

Bukan Superstar

Arini kite layan lagu ni lak yeaaa



Andai aku Pasha Ungu
Semua wanita kan memburuku
Bila aku Ariel Peterpan
Kau yakin ngefans karena gua keren

Sexy badannya... Mulan Jameela
Cantiknya dia seperti aku
Giring Nidji sahabat aku
Dekat denganku... dialah aku...

Tapi kenyataan aku bukan siapa-siapa
Kuingin engkau mencintaiku apa adanya

Ku bukan superstar kaya dan terkenal
Ku bukan saudagar yang punya banyak kapal
Ku bukan bangsawan, ku bukan priyayi
Ku hanyalah orang yang ingin dicintai

Haa haa haaa... Haa haa haaa...

Andai ku Letto wis pasti aku wong jowo
Tapi kenyataan aku bukan siapa-siapa
Kuingin engkau mencintaiku apa adanya

Ku bukan superstar kaya dan terkenal
Ku bukan saudagar yang punya banyak kapal
Ku bukan bangsawan, ku bukan priyayi
Ku hanyalah orang yang ingin dicintai

Kata orang ku mirip Glenn Fredly
Suara merdu, wanita jatuh hati
Namun semua itu hanya mimpi bagimu woohoo~

(claps)

Jadi... semua itu hanya mimpi?
Ya iya laah... masa ya iya dong
Duren aja dibelah bukan dibedong

Ku bukan superstar kaya dan terke…