Wednesday, November 18, 2009

Nyum nyum

Tgh tadi...lunch kat Ikan bakar belakang istana @ Jalan Bellamy. Makan2 ngan AJK yg terlibat ngan Futsal aritu...thanx kepada pihak yg menyeponsor makanan kali nih....

aku hny melantak Ikan pari + sikit ikan terubok + sotong + udang...nasik wa xlayan....makanya...makan xhengat dunia..lupe seketika program diet yg berapa nk diet tu kan..hahahaha...

namepon dah jumpe makanan yg sodap..makanya....wajib lah layannn kan..ahaks




muke aku yg tak blh blah lah....bapak gelap..dah mcm akak mami kite jek ha...hahahaha


Nota kaki: semua org puas ati....makanan pon licin...hehehee Naily pon makan sotong byk...pdn lah ade ruper sotong..ruper2nye dia peminat sotong [bek aku larik..b4 kene debik ngan Naily..hehehe]

-----------------------------------------------
**update @ 4.47pm**

[14:46] queenin82: yuhhuuu
[14:46] queenin82: mkn mana tadi?
[14:46] si b:
[14:46] si b: huh?
[14:46] si b: mkn?
[14:47] queenin82: ha ler
[14:47] queenin82: ke tak mkn jugak tadi?
[14:47] queenin82:
[14:47] si b: aku mkn pg td jer..tgh ari mkn biskut jer
[14:47] si b:
[14:47] queenin82: hahahhaha
[14:47] queenin82:
BUZZ!!!

si murni leh plak salah YM org len nk tny aku mkn ape tgh td...hahahahahaaa
dah lah ade kene mengene..tp ikot logik..xkn lah aku kuar tp makan beskut...giller xkentang..bek aku bertapa depan PC jek kan...tuai ape yg patut & pon masak ape yg ptt kat cafe aku nih..keh keh keh...lawak lah sungguh!

pssstttt....pssstttt...murni gelak sampai meleleh air mate ...hahhahahaa

wanna tell u something

Ok...jom GELAK same2...

aku dah gelak sensorang td dlm toilet...pehtu balik tpt...citer kat kengkawan & gelak reramai plak..hahahahahaha

oleh sebab dah xtahan nk terkucil.....aku teros berlari jln secepat mungkin ke toilet....& sesapai kat toilet..aku tergelak sensorang..xkn masuk toilet secare jemaah kot....

aku gelak sebab.....
tulah..main sesah jek kasut bawah meja...nih..seb bek xjalan sebelah heel...sebelah keroks nih...haih*./.....blk citer ngan alor & sharna...siap ngan kuzizam ade plak...teros bukak citer tersarung selipar sebelah len sebelah lg len..hahahahaha

yg aku plak....xleh lupe kisah....ade 2 kesah

1) kesah aku pakai heel yg berlainan..mase kuar dr kete...tym tu aku drive g keje...kompem heel melambak dlm kete kn....tu yg men sarung jek...seb bek perasan bile berdiri sbb cam tinggi sblh plak...hahahaha

2) yg ni plak mase aku study...si mangkok....tym tu kebetulan nk lepak ngan aku & dila kat cafe dataran budiman [ye ke namenye?..aku lupe lah..alah dataran kat kolej melati ngan mawar tu] cendekia [aku betolkan lah ni....]..xsilap aku mlm...kunun nk lepak minom lah....skali dia sampai...dia trn dr motor...aku dah rase cam pelik..telik punye telek...teros aku gelak terbahak2...dia pakai selipar sebelah len sebelah len..keh keh.....pehtu mntk aku ngan dila cover kan..lawak lah kn..nk kaber camno...tp aku salute dia yg selambe itik tu..hehehehe.....tp seyes..aku xleh nk fokus ngan air or cerita gosip mlm tu..sbb xabis2 gelak...hahhaahhahaaa tp ape pon..mmg kebanyakkan lawak mmg dr mangkuk....dlm exam hall pon leh wat org [aku alh tu gelak] sambil jwb exam...mmg dowhhhh lah dia tu!

nota kaki: skrg ni aku xpasti eother dia sengal lagi ke idak.....& kak sunpalwer pon penah pakai selipar len2 ke parking...gheghehehehehe

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...