Skip to main content

Posts

Showing posts from November 18, 2009

Nyum nyum

Tgh tadi...lunch kat Ikan bakar belakang istana @ Jalan Bellamy. Makan2 ngan AJK yg terlibat ngan Futsal aritu...thanx kepada pihak yg menyeponsor makanan kali nih....

aku hny melantak Ikan pari + sikit ikan terubok + sotong + udang...nasik wa xlayan....makanya...makan xhengat dunia..lupe seketika program diet yg berapa nk diet tu kan..hahahaha...

namepon dah jumpe makanan yg sodap..makanya....wajib lah layannn kan..ahaks




muke aku yg tak blh blah lah....bapak gelap..dah mcm akak mami kite jek ha...hahahaha


Nota kaki: semua org puas ati....makanan pon licin...hehehee Naily pon makan sotong byk...pdn lah ade ruper sotong..ruper2nye dia peminat sotong [bek aku larik..b4 kene debik ngan Naily..hehehe]
----------------------------------------------- **update @ 4.47pm**
[14:46] queenin82: yuhhuuu [14:46] queenin82: mkn mana tadi? [14:46] si b: [14:46] si b: huh? [14:46] si b: mkn? [14:47] queenin82: ha ler [14:47] queenin82: ke tak mkn jugak tadi? [14:47] queenin82: [14:47] si b: aku mkn pg td jer..tgh …

wanna tell u something

Ok...jom GELAK same2...

aku dah gelak sensorang td dlm toilet...pehtu balik tpt...citer kat kengkawan & gelak reramai plak..hahahahahaha

oleh sebab dah xtahan nk terkucil.....aku teros berlari jln secepat mungkin ke toilet....& sesapai kat toilet..aku tergelak sensorang..xkn masuk toilet secare jemaah kot....

aku gelak sebab.....
tulah..main sesah jek kasut bawah meja...nih..seb bek xjalan sebelah heel...sebelah keroks nih...haih*./.....blk citer ngan alor & sharna...siap ngan kuzizam ade plak...teros bukak citer tersarung selipar sebelah len sebelah lg len..hahahahaha

yg aku plak....xleh lupe kisah....ade 2 kesah

1) kesah aku pakai heel yg berlainan..mase kuar dr kete...tym tu aku drive g keje...kompem heel melambak dlm kete kn....tu yg men sarung jek...seb bek perasan bile berdiri sbb cam tinggi sblh plak...hahahaha

2) yg ni plak mase aku study...si mangkok....tym tu kebetulan nk lepak ngan aku & dila kat cafe dataran budiman [ye ke namenye?..aku lupe lah..alah dataran kat …