Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2013

Page 30

Kan dah kena. Bukan main2 tau. Oleh itu, orang luar tidak boleh atau tidak dibenarkan sama sekali parking di kawasan flat rumah aku. Pembelian sticker rasa berbaloi kalini. Hehehe

Pssst: bukan gurauan ya

Page 29_2

Selagi kamu mampu bertahan hanya dengan berdiam diri maka diamlah. Dengan berdiam diri itu sudah mampu membuktikan kamu kuat. -- Ust Azhar Idrus (@ustazharidrus)

Takziah buat mak long sekeluarga dan al-fatihah utk arwah zalina.

Page 29

Pakej cuti 3hari yg lepas aku ke kedah. Lepas kerja jumaat gerak dr opis sahaja. Plan sorang2 senang sbb tak payah tunggu orang.hehe perjalanan mcm biasa. Bila rasa mengantok karaoke jamban sorang2.gerak kol 6pm and alhamdulillah sampai 10.28 kt sik.

Aku ke sana sbb nk hadirkn diri ke majlis perkahwinan exhousemate masa kt jitra.

Tahniah ain & fendy semoga kekal selamanya.


Ahad aku n tiqa ditemani tunang tiqa yg cuti jgk.kononnya hehe. Kami ke padang besar dan gua kelam











Mlmnya lps dinner kami layan movie juvana.best citer tu.and mmg saiko lah si boipren sheila tu.huhuhu

Page 26

Alhamdulillah selamat sampai Jeniang mlm td kol 10.30pm. Gerak kol 6pm dr office dan perjalanan yg smooth even hujan lebat dr kl smpai teluk intan. Dah lama xdrive sndr ke kedah kn. Owh lupa, ke sini sbb wedding budak rumah sewa masa kat jitra 2011. :)

Harini majlisnya.semoga semuanya berjalan lancar

Page 20

Padanlah dak budak kat opis tu giller  pasal drama kol 7pm setiap isnin-khamis suweet rupenye si zain ni. apsal b4 ni xperasan pon mamat amar asyraf ni.

kerja xsiap2..drama yang aku layan...hahahaha

what a &^*&^* sunday.?

Page 19

Harini budak gojes genap setahun.


Happy birthday Nafis. And harini nafis n family ke singapore. Kemainkan celebrate kt sana.


Ni gambar aku snap masa 1st tine aku jumoe nafis.kt hosp xdpt jumpe sbb msk nicu.ni masa dah blk rumah.

Semoga nafis membesar dgn sihat.cergas.pintar.soleh.dan menyenangkn hati semua.

Happy birthday nafis.

Page 15

Stop worrying and start living. Hoyeay.

Muntah hijau jugak buat testing ni.

Aktiviti sosial di opis perlukn agenda menarik utk tarik perhatian staff join. Bayar xmo tp nk tau ben3fit jw.

Bila azam nk sihat ni na mula? Adoiyai...

Kurang kan makan lebih kan tido. Howaaa. Like like like

Psst: gangguan otak bila lapar..huwaaaa

Perjalanan 2013 pun bermula

Page 1-9 of 365

Mungkin agak terlewat utk aku buat entry pasal Tahun baru 2013..sebenarnya aku dah taip baik & pajang giller masa 1 Jan and dah post pakai phone..tapi aku xtau apsal entry tu lesap macam tu je. bukan senang nak dapat idea.nak ingat balik apa yang aku merepekkan time tu pon aku xpasti apakah isi kandungan kerepekan yang aku coretkan masa hari tersebut. makanya, kenalah buat cerita lain dengan emosi yang lain pula.

sambutan?

mana ada istilah sambutan ni. tapi aku ngan DD adalah jengah kawasan-kawasan berpotensi kununnya tapi non hado hasilnya. mula-mula kami ke Solaris, Mont Kiara..perghhh nak pegi tempat kelazz je kan..walhal, nama je kelas tapi Non Hado...sangat sedih..parking sekejapan dah RM10 malam tu...layankan jelah..sebab tugas kami malam tu as wartawan tak berbayar memang tak berbaloi. persembahan artis yang tak dikenali..main rembat je tu..so, tak teruja langsung. mungkin ada hikmah utk kami xmelihat benda2 lagha...oppss...tp niat nak pegi tempat2 macam tu …