Skip to main content

Posts

Showing posts from November 4, 2009

Badigol Sood

If Dania said "Degil bin Degol" diz tym aku nak kater..."Badigol So-od" betui lah plak

why Badigol So-od...sbb aku mmg nak jek membebel maki hamun jek kat org-org tertentu nih. org2 tu terdiri dari.....erm Tuan Bawah Umah aku & org PKNS...

Alkisah nye begini, di sebabkan hormon aku pon xberapa stabil minggu ni..makanya..nasib mereka lah kene tempias ketidak stabilan hormon aku kan...

KES 1
semalam, aku lupe plak pagi ke tgh ke ptg ke...org PKNS call aku,

PKNS: cik khairunnisa?
Me: Yupp
PKNS: sy nak cakap pasal isu rumah bawah
Me: oh, ok...sila lah
PKNS: kami nak dtg betul kan, saya nk tau bile cik ade di rumah
Me: After office hour, meaning after 6pm or weekend ni
PKNS: lepas waktu kerja tak boleh cik. weekend ni plak dah lambat sangat. isu ni dah lame dah, kalo boleh kami nak setel kan secepat mungkin
Me: [by this tym aku dah berasap ok!] not my fault ye encik, sy buat aduan tu pon dah lame. tindakan PKNS tu yang lambat, skrg ni encik nak suruh saya cuti semata2 kerana en…