Tuesday, July 20, 2010

Senyap

Semangat tu tah ke mana perginya. Mungkin keletihan tu masih terasa. Argghhh ni semua alasan sebenarnya. Atau ianya hanya disebabkan sikap diri sendiri yang cuba mencarik alasan :P

Ok, Kerja mengukur jarak + menilai kualiti batu-batuan di jalan TAR adalah KERJA yangsangat melelahkan. Tiada siapa yang perlu dipersalahkan. hehehe

Sabtu lepas, dek kerana melayankan Makayah sendiri yang mai KL semata2 nak ronda2 di Jalan TAR. Pada mulanya, aku ala2 malas lah jugak..tp mengenangkan sungguh lah jarang sekali mereka kemari utk berjalan..makanya layan kan aja....Best plak jadik Mak aku..sbb main rembat jek ape nak..org lain bayar..aku nye poket rabak..ayah nye poket pon bolos...huhuhu xpe..sekali sekala yg mmg sangat sekali sekala kot...

& hampir 4jam setengah yeeeeeeeeeeee sesi rondaan berlaku. Oleh sbb aku xdpt ape2 makanya...tiada gambar..tanda protes :P Nak makan pon kene beratur pjg...kat KFC nu...

Sampai kerinchi balik dah pukul 4.45pm....saje je aku tanya nak ke mana lagi...memandangkan aku akan ikut mereka pulang ke kampung kerana aku dah berjanji ngan kawan aku yg aku nk teman kn dia jumpe ngan Pak Andam dia mase ahad petang...& akan pulang ke KL ngan dia :D

& Ayah aku decide nak singgah IKEA..singgah ok..tp hakikatnya...kol 8lbh malam jugak baru reti nak belah dr IKEA....Ater nye nak jalan2 tgk barang jek..tp jgn harap lah kan....2beg IKEA jugak lah ayah aku beli..wakakaka beli beg jek ke..owh tidak...byk jugak lah mereka ni rembat...seb bek tym nak bayar....hahahha ayah aku hulurkan wang....selamat poket aku dr terus rabak....mungkin dia nampak muke aku kelat sangat kot tym nk bayar..wakakakaa [tp serius aku mmg dah agak bolos budget nih...nak menunggu 8hari dengan penuh debaran..damn..8hari ok!] 10q ayah sbb memahami...huhuhu

& mlm tu blk mlk..aku nyenyak tidur kat seat belakang..kurang asam nye anak kan...kekekke & ayah aku plak gigih nak dinner kat melaka dekat kedai D'Nangka [tah ape lah yg best kan kedai ni]...cett kebulur aku dibuatnye....sampai D'Nangka...not bad lah kedai dia..menarik...keliling pokok nangka yg berbuah lebat...huhuhu.....makanan..biasa2 ajelah..tp mmg selalu nye ramai jek org..maybe sbb kat situ Wifi FREE kot...tu org suka lepak.

^_* ok lah..mate masih berat....ting tong jek...mcm org buat marathong KL-Putrajaya...nite semua....

Sticky Mode [The Baju Kurung Online]


Dear all,

aku dengan kawan aku Si Yam, kami ada menjual Baju Kurung Pelbagai corak + Jenis kain + pelbagai size. Sila lah jenguk ke "The Baju Kurung Online" utk melihat apa yang ada..hehehe.

Kalo berminat boleh lah roger aku.

Nota kaki: utk entry baru aku..sila jenguk ke bawah ye..hehehehe

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...