Skip to main content

Posts

Showing posts from September 3, 2008

Ape Penyakit lah blog aku ni?

Apsal ade garis-garis tu...who knows how to solve it? ni yg malas ni...nk kene godek-godek lagik..leceh tol!!!sape tau mcm mane nk perbetulkan masalah ni..do roger me ASAP k! blur_4_2nd[at]yahoo[dot]com. Ape masalah dia ni pon aku xtau!!!!

Bulan Puasa

hahaha jiwang sket pagi-pagi ni....sebab melayan mata aku yg kelat bangat nih! serius rase nk tersungkur kepala ni atas meja ni ha~ pas2 ngan aksi mamai aku yg ala2 lawak pagi td sbb tym bangun sahur kn..hahaha terok aku kene gelak ngan bebudak ni...sbb depa ckp laen aku dgr laen..mau xkene gelak..kalo sekali xpe lah jugak kn..ni smpai 3kali..last2 aku senyap jelah layan makan nasik 2..hehehe kalo xmakan..aku jugak yg xbertenaga nk kejor bas ptg nnt kan..maybe sbb aku mkn ubat selesema + batok mlm 2..maybe dadah dia lom abes di gunakan badan aku..so maseh ade kesan lagi lah kn..2 yg aku weng semacam jek..seb baek pagi td tren dah OK...xmcm ptg smlm..hak22
erm menatang aku bace kat "Bulletin board" frenster..mcm best lak nk wat..even xkene tag kn..aku mo buat jugak!!THINK BACK TO 4th or 5th year high school.
Let's see how much you remember & how much you regret..

1. What class were you?
> 5 Zainab 2 – Kelas sains xberapa pandai k![ade 2 kelas jek, aku kelas yg last] T…