Skip to main content

Posts

Showing posts from July 5, 2009

Kekeliruan

Setiap orang ade kelebihan & kekurangan masing-masing kan...

Kekurangan aku adelah...aku ni bengap sket...opsss..xdek lah bengap sangat...but i admit it ok! sebabnye...aku mengalami kekeliruan dalam otak aku ni kot..hehehe [ni kategori bengap ke..kalo keliru...jadik bengap..penah dengar ke?] ape-ape je lah....


maka nya..aku nak merapu lagi...layan kan citer kekeliruan aku ni yeaaaa..ahaks

Korang penah alami masalah seperti ni TAK?

aik...tanya tp xciter masalah nye ape dah...hehehehee...masalahnya adelah...aku tertukor name tok buah-buahan kat bawah ni....

suppose gamba kat bawah ni adalah Buah Pir kan...but i called it as Buah Lai...& yg buah lai sepatutnye..aku panggil...Buah pir...hehehe ade ke patut? patut lah..even dah tua ni pon..aku masih algi xleh nka tukor ok! sebabnye....aku ngak tahu...dah try,..but xleh..otak aku dah set tok kedua2 buah itu adalah sedemikian...

penah lah suatu ketika...aku dalam darjah 3 kot...g kedai buah2an..kat ujong pasir, melaka...alah kedai tu smpai…