Skip to main content

Posts

Showing posts from October 19, 2010

ex-Dungun

depan kiri - udeng, Belakang Kiri - Ah chong, pengantin lelaki & perempuan, Depan Kanan - Aku, Belakang kanan - Che' wan.
Puas hati aku sebab dapat jugak jumpe bebudak Dungun [CS110 Batch June 2000]. Yolah, last skali jumpe mase wedding si Zul Kecik .
Even xramai yang turun melaka utk memeriahkan wedding si umi, mane yang ade ni, memadai lah kan. Owh ni si wawa pon ade, cuma dia balik awal, xsempat join kitaorg bergambar reramai. seb baek sempat snap gambar ni.
wawa makin kurus, yolah penat kot, uruskan anak dia yang dua orang tu. tapi dia sgt suprised sbb tengok aku gemok nak mampos...well i senang hati, jgn banyak tanya, nnt boleh mendatang kan kebengangan dlm otak..huahahuahuaahua...


Penat tapi Puas Hati

Sabtu dan ahad lepas, aku, sepul & sara bertungkus lumus bekerjasama utk merakam kan segala memori terindah sepanjang berlangsungnya majlis Perkahwinan Kawan aku, si Umi dan suaminya si syafiq. dan pertama kali, props utk outdoor adalah jejaka-jejaka... di manakah wanita-wanita? itu lah dia persoalannya... tetibe sara sorang jek perempuan..muahahahaahahahahaaa selain pengantin perempuan..kekkkekeee oklah...nnt ade masa aku upload lg... kepada Umi & Syafiq, Selamat Pengantin BAru, dan selamat menempuh alam rumahtangga yang penuh cobaan & cabaran [cewahhh mcm dah melalui jek ek]..kekekke & semoga cepat dpt jr. SyafiqMimi sece[pat mungkin. Nota kaki: Si Umi ni, kembar aku, di mana kami lahir pada hari yang sama, cuma dari perut yang berlainan. :P