Skip to main content

Posts

Showing posts from October 20, 2010

Purple lagik

Cantik Tak? ni hasil dari camera si gonjes, yolah nokia xsecanggih camera phone sony kan...xleh buat panoramic macam ni kan.,...
ok bawah ni hasil dr cokia aku ye......tujuan ke sini, sbb terserempak masa odw balik dr makan-makan kat Mia Thai Steamboat. terus gonjes pusing balik & lepak sini kejap.
tujuan utama terpatah balik sbb nye lampu purple yang mengancam lah ni..dah lah makan kat kedai purple, lepak plak kat dataran merdeka sambil tgk lampu purple menyibah bangunan..huhuhuhu


hoyeay..abis gumbira bergambar pakai phone camera jek..huahuahuahuahuahuahuahua

Kisah Malam Semalam

Semalam Besdae SARA, maka adalah sket acara makan-makan sampai senak perut. owh ekceli aku, mira ngan wafi saje je menyibuk, atas desakan napsu diri dan lebih hebat desakan ajakan dari pengantin baru tu..ala segan lah tu kene mengata ngan kami..hahahhaaha [acah mak enon jek] jgn mara, nnt kena juai plak kat pasar tani..oppssss...ok lah, Gonjes nak belanje makan2 sempena bithday isteri terchenta dia...
sebelom start membebel, happy birthday Sara, semoga makin matang & semoga menjadi isteri yg solehah. jgn dilayan sangat kesengalan si gonjes tu.
ok cont membebel, asal nak makan kat cozy tapi, ala2 segan nak masuk pon ye....bukan segan ape..segan ngan poket kitaorg yg dah makin kempis...almaklomlah dah nk ujung bulan kan...makanya, patah balik terus ke "Mia Thai Steamboat".
Owh ni Bandung cincau aku, cuma rm2.50 jek secawan...serius menarik...rasa pon kurang manis...ape2 pon aku sukak.
ni air milo ais & air suam, bagi mereka yang xkenal lah kan...owh ni air si gonjes.
tgk ta…

Kisah Minggu Lepas

Jumaat malam, sebelom berangkat balik ke Melaka, kami [aku-sara & sepul] menemankan Mira & wafi mencekik kedarah kat KFC wangsa maju. owh bukan menarik sangat pon kisah makan k-ep-ci ni kan..
yang menarik..ko tgk gambar orang tu makan..aiyoooooo dah lah tamak ha-lo-ba nak set "dinner plate" skali....
tersengih2 + terkulat2 nak perabiskan set dinner plate dia tuh..wakakakaa...kitaorg tukang gelak ajolah..
well pengantin baru, behave ye...kang ko lg gemok dr aku..mmg masalah....
dan sila tengok, selain ayam, dia dok perabiskan sos-sos kat k-ep-ci tu..aiyooooooo...
ha kan dah tayang muka puas hati.....heheheheheee
well, selamat jadik bahan ye......