Skip to main content

Posts

Showing posts from December 9, 2008

Cannot GO!

antara memori yang ado ngan mereka ni...April 07, kat genting celebrate birthday kakak aku tu




Bile my dad dah kuar ayat "TAK BOLEH" huhuhu so, kene lah ikut perintah kn..kang kene tulah..sape nak menjawab???sape? aku jugak lah kn! sebenornye aku nak amik cuti diz friday sbb khamis kn selangor mmg cuti..so, aku plan mo ke Dungun tok attend majlis pernikahan Sist Ain



----------------

Nota ringkas



yang duduk : from left kak ain & kakak aku



sist Ain - dia ni kawan kakak aku..di mana dulu dia ngan akak aku 2 belajar kat Kolej apetah kat melaka 2..so, dia ni best fren kakak aku..kire dia pon jadik lah kawan aku...hehehe dia selalu ke melaka dulu..lepak ngan kitaorg..2la yg jadik rapat 2...


ni dia pose aku ngan kakak aku mase kat langkawi



kakak aku/kak mass - mcm mane aku leh ade kakak ek? hehehe kire mcm ala2 kakak angkat lah..sbb dia xdek adik & anak tunggal & ibu dia pon ibu tunggal..so, dia & mak dia anggap aku cam family..aku pon anggap dia cam akak aku kn..dia pon an…

Tak suke! tak suke! tak suke!

Mane ade orang yg suke bile soal Traffic diperkata kan..kan?lebey-lebey lagi bukan orang KL yg xbaser ngan keadaan jem yg leh wat iman seseorang jem di kala itew...huhuhu mane xnyer kan...kompem tym jem 2 kite bakal mengumpul beberapa ketui dosa lagi..sebab nyer..paling-paling tidak..



1) kite akan berkata DAMN! ni kompem xciden [seolah-olah menyalahkan xciden..kadang xde xcden pon..kire dah masuk buruk sangka lah kn]

2) xpon mengutuk..kete depan yg jln slow..pdhal org tu tgh berhati-hati..hehehe

3) membebel xtentu hala...dengan menyalah kn org yg wat jln ni..xstudy betul2 lah..hehehe [dphal xmasuk silibus jem pon kn menatang ni...

4) marahkan semua org sibok nak beli kete [pdhal diri sendirik pon salah..sape suh beli + pakai kete kn..nk salahkn orang laen lak]

5) pehtu dan-dan 2 nak nyalahkan org sume yg xreti nk dok rumah..hahah tapi sendirik salah nak menyibuk sekali kat atas jln 2 watpe kn...sape suh diri sndr kuar merayap..

6) salah kn musim ujan..pdhal dah mmg termaktub ujung taun ni m…