Skip to main content

Posts

Showing posts from October 1, 2010

Raya @ Rumah Murni

Ok, ni turn beraya di rumah mak buyung murni . Owh ni plan dengan kak nor & family, tapi aku angkut yam sekali, sebab aku dah bgtau si yam & aku pon dah bgtau murni pasal plan ni..hehehee

ok, murni masak makaroni tomato sup. layan...ade plak menu goreng pisang, serius layan sbb jumpe goreng pisang bulan raya..after a month xmakan goreng pisang sepanjang bulan puasa yg lepas kn..huhuhu :)

adam sangat sporting ok bila suh bergambar ngan nabihah..owh ni masa dia lom wat hal lagi..muahahaa mood tgh baik...

owh murni..kena berhati-hati yea...dua tiga tahun lagi kompem balik dr sekolah adam cerita, "mama, boleh belikan sepit rambut tak? adam nak bg pd girlpren adam nanti. masa celebrate birthday kat sekolah bulan depan" - huahuahua macam pernah ku dengar ayat ini ek..owh..anak buah sedara aku nye ayat.,.kekeke kompem bole berlaku lg kan?

see...eleh bihah..malu malu plak...adam jek pon...tp style bihah sebut ADAM tu lain sket..nak kate bunyik ATAM pon idak..ADAM pon idak..keke…

Raya @ Rumah Yam

Seperti yang dirancang, ahad lepas adalah hari untuk beraya dengan rakan-rakan, oleh sebab cdah xjadik join, maka rumah arif [utk melihat baby comel...xsangka arif dah ade anak] terpaksa cancel dek kerana dia bertapa kat umah mak mentua dia..segan den nak serang sorang2....makanya, kol 12.30pm baru aku gerak dr melaka kerana janji ngan khatul kol 2.30pm kat umah yam..ye...aku sampai mmg ngam ngam 2.30pm..tp khatul lg awal..sbb dia sampai 1 lbh...tym tu aku kat r&r seremban sbb nk isiminyak + nak membuang air..hahaha xleh tahan sudah...ahaks...

& lepak umah yam lebih kurang sejam lebih..ni khatul lah..aku lepak lame sket..kekekekee mula2 aku sampai..si Bihah xdek kat umah sbb ikut mak angkat dia beraya....khatul nak balik baru lah cik kak tu balik....


yeha.... bergambar bersama tuan rumah & family tok batinowh gambar begini sbb nak nampak kan naufal yg dlm buaian tu..kekeke boleh?
kak bihah masa baru balik..cantik baju raya kakak bihah

xlama selepas tu....nilah dia..terbongka…