Skip to main content

Posts

Showing posts from January 17, 2012

masa untuk berkumpul

Alhamdulillah, yang dirancang selamat dilaksanakan. dan thanks to jue coz sudi follow hubby nya training di KL. maka, dapatlah kami berkumpul. if, dahulu kala berkumpul time raya, tapi kini agak payah dek kerana ketidakcukupan ahli. hehehee
actually, bukan 7 years but this year baru 6 years. tapi xpe, aku ngan jue mmg dah masuk tahun ke-7 pon.
dan seperti biasa, Ila volunteer utk bukak pinta rumah terima kedatangan kami. yupp, mmg preferred jumpa di tempat tertutup dari lepak di mana2 kedai makan kerana tempat public agak kurang sesuai. yolah sedar tak sedar 5jam hokeh kitaorg bersembang, sampai Daous (hubby Ila) angkat kaki masuk bilik & zzzzzzzzz. kesian takde geng. hehehehee tapi seronok lah kan. macam-macam topik kami sembang dan anak-anak depa ni pon terkawal dalam rumah je kan. itulah tujuan utama supaya anak2 mereka tidak bertempiaran lari sana sini. tak tenteram mak-mak nak sembang kan.
see, terpegun dengan akti ultraman di TV. paling peramah as usual, anak dara si nik lah k…