Skip to main content

Posts

Showing posts from August 2, 2013

Page 214

Mood raya dah mai sebab tiba2 teringin layan iklan raya kt youtube..hehe Tapi jangan tanya pasal shopping sebab dah tua2 ni tiada mood dan guna pakai mana yang ada udah le yek. Baju raya je aku tempah 2pasang..cukuplah..tudung tu kate tokei tudung kan..amik je lah dari stok. WakakaTapi iklan raya tahun ni aps yang paling best? Almaklumlah aku ni tiada tv kat umah tu..hhuhuhu